Ντε Μπουρ για ΠΑΟΚ: «Εξαιρετική ομάδα, δε θα μας κάνει δώρα»

Ο Ρόναλντ Ντε Μπουρ μέλος του τεχνικού τιμ της δεύτερης ομάδας του Άγιαξ, μίλησε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ τονίζοντας ότι ο «Αίαντας» πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός.

Ντε Μπουρ για ΠΑΟΚ: «Εξαιρετική ομάδα, δε θα μας κάνει δώρα»

Ο θρυλικός ποδοσφαιριστής του Άγιαξ και μέλος πλέον του τεχνικού τιμ της δεύτερης ομάδας Ρόναλντ Ντε Μπουρ, με δηλώσεις του σε ραδιόφωνο της Ολλανδίας αναφέρθηκε στον Φαν Ντε Μπεκ και την επιτακτική ανάγκη να αγωνιστεί στον αγώνα της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ πριν κάνει οποιαδήποτε μεταγραφική κίνηση.

Όσον αφορά το «Δικέφαλο του Βορά», ο Ντε Μπουρ σχολίασε πως είναι εξαιρετική ομάδα και ο Άγιαξ θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ντε Μπουρ:

«Ο Άγιαξ, θα πρέπει να δει «εγωιστικά» το θέμα, και να παίξει ο Ντε Μπεκ στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα σκάουτινγκ που έγιναν, είναι εξαιρετική ομάδα, και δεν θα μας κάνει δώρα, για να τον κερδίσουμε, θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλοί και σοβαροί.

Πιστεύω ότι ο Ντόλμπεργκ δεν βρίσκεται στα καλύτερά του, καθώς είναι εκτός φόρμας. Θα ήταν προτιμότερο να χρησιμοποιηθεί ο Τάντιτς, που γνωρίζει καλύτερα στην διαχείρηση τέτοιων αγώνων».