Έμαθε από προκρίσεις ο Ολυμπιακός και ψάχνει το παραπάνω

Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να ζει με τα προκριματικά, αλλά τώρα επιζητά το κάτι παραπάνω, το άλμα που θα τον βάλει στα σαλόνια.

Έμαθε από προκρίσεις ο Ολυμπιακός και ψάχνει το παραπάνω

Πριν μερικά χρόνια για τον Ολυμπιακό ήταν πρωτόγνωρο να παίζει προκριματικά μέσα στο κατακαλόκαιρο. Η ομάδα του Πειραιά, ωστόσο έμαθε να ζει με αυτή τη διαδικασία όσο άχαρη και δυσάρεστη κι αν είναι. Το μονοπάτι των προκριματικών έχει αποδειχτεί πως είναι δύσβατο και με πολλές παγίδες.

Είναι πολλά που παίζουν το ρόλο τους αυτή την εποχή. Πρώτα απ’ όλα οι ομάδες δεν είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα και στη συνέχεια δεν μπορεί να υπάρχει πλήρη εικόνα για τους αντιπάλους. Πολλές φορές μάλιστα υπάρχουν αντίπαλοι που είναι άγνωστοι, αλλά και επικίνδυνοι.

Το αήττητο του Ολυμπιακού στην Ευρώπη

Ο Ολυμπιακός έχει φάει τα μούτρα του σε αυτή τη διαδικασία στο παρελθόν και έχει μάθει. Έχει προκρίσεις μέσα στο κατακαλόκαιρο και έχει επιτυχίες σε αυτή την άχαρη διαδικασία. Οι Πειραιώτες έδειξαν και στα δύο ματς με τη Βικτόρια Πλζεν πως έχουν μάθει να ζουν με αυτά τα παιχνίδια. Οι Τσέχοι αν και δεν ήταν… Λουκέρνη έπαθαν μεγάλο κάζο στο «Γ. Καραϊσκάκης» από μία ομάδα που πλέον ξέρει να παίρνει προκρίσεις.

Ο Ολυμπιακός και πέρσι και πρόπερσι έκανε προκρίσεις και μπήκε σε ομίλους. Και φέτος έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή σε όμιλο έστω και στου Europa League. Αυτό που του μένει πλέον στα νοκ άουτ ματς είναι να κάνει το κάτι παραπάνω. Αυτό το παραπάνω ψάχνει ο Ολυμπιακός και την αρχή θέλει να την κάνει από τα ματς με τη Μπασακσεχίρ. Οι Τούρκοι δεν είναι το μεγάλο όνομα της γειτονικής χώρας, αλλά είναι μία ανερχόμενη δύναμη, με καλούς παίκτες και υψηλούς στόχους. Έφαγαν πέρσι τα μούτρα τους με τη Μπέρνλι και τώρα είναι πιο ψυλλιασμένοι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του Ολυμπιακού έχει κάνει σημαντικές επιτυχίες, έχει προκρίσεις, αλλά τώρα ξέρει και αυτός πως ήρθε η ώρα για το κάτι παραπάνω για το άλμα που θα βάλει τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Champions League και φυσικά θα φτιάξει και το δικό του όνομα.