Βρμπα: «Σοκαρίστηκα από την ατμόσφαιρα του γηπέδου»

Ο Πάβελ Βρμπα παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου πως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και πως δίκαια νίκησε τη Βικτόρια  Πλζεν.

Βρμπα: «Σοκαρίστηκα από την ατμόσφαιρα του γηπέδου»

Στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού στάθηκε ο Πάβελ Βρμπα,προπονητής της Βικτόρια Πλζεν, η οποία μετά την ήττα της από τους «ερυθρόλευκους» με 4-0 θα συνεχίσουν στο Europa League.

Ολυμπιακός-Βικτόρια Πλζεν 4-0: Λυσσασμένος για τα αστέρια (vid)

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου τα εξής:

«Νομίζω δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος από εμάς σήμερα και πήρε την πρόκριση που την άξιζε».

Είπατε ότι ήταν ύψιστης σημασίας παιχνίδι για την ομάδα σας. Επειδή δεν τα καταφέρατε τι σημαίνει για την ομάδα σας;

«Μη ρωτάτε τι σημαίνει για την ομάδα. Την επόμενη εβδομάδα παίζουμε με την Άντβερπ και θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε στο Γιουρόπα Λιγκ».

Σε τι ήταν διαφορετικό αυτό το παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο;

«Θα έλεγα ότι στην αρχή φοβηθήκαμε αρκετά. Δεχτήκαμε μεγάλη πίεση, υπήρχε και το δοκάρι. Μέχρι το 20' παίζαμε σε χαμηλούς ρυθμούς. Το ίδιο έγινε και στο ξεκίνημα της επανάληψης. Το κακό είναι ότι από τα τέσσερα γκολ που δεχτήκαμε τα τρία ήταν από στατικές φάσεις και από λάθη. Ο Ολυμπιακός είχε το κίνητρο και έπαιζε πολύ σκληρά και τα κατάφερε».

Θεωρείτε καθοριστικό το σουτ του Χροσόφσκι που δεν μπήκε γκολ;

«Ότι και να πούμε αν είχαμε βάλει πρώτο το πρώτο γκολ θα είχαμε καλύτερη ψυχολογία και θα βγαίναμε πιο ψηλά. Αν είχε γίνει αυτό θα είχε ανατρέψει την κατάσταση, αλλά εδώ κέρδισε ο καλύτερος».

Που ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας στην άμυνα ή στην επίθεση;

«Είναι καταστάσεις που συμβαίνουν. Την προηγούμενη εβδομάδα στο Πλζεν ο Ολυμπιακός δεν είχε σουτ στο τέρμα, αλλά έτσι είναι τα παιχνίδια και συμβαίνουν αυτά».

Συνεχίζετε να πιστεύετε ότι έχετε την πιο δυνατή ομάδα που είχατε;

«Δεν νομίζω ότι μετά το πρώτο παιχνίδι που δεν τα καταφέραμε να το θεωρώ αλλιώς».

Τι θα κάνετε με αυτό το παιχνίδι θα το ξεχάσετε ή θα μάθετε από αυτό;

«Πρέπει να ξυπνήσουμε από το όνειρο μας και να ζήσουμε στην πραγματικότητα μας που είναι το τσέχικο πρωτάθλημα και το Γιουρόπα Λιγκ».

Πως είδατε την ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο και πως επηρέασε τους ποδοσφαιριστές;

«Πρέπει να πω ότι σοκαρίστηκα, αλλά θετικά. Είχαμε μάθει ότι δημιουργούν δύσκολη ατμόσφαιρα. Ήταν όντως θαυμάσια ατμόσφαιρα και θα ήθελα και στην Τσεχία να γίνεται αυτό. Για τον Ολυμπιακό θα ήθελα να πω ότι οι οπαδοί του να συνεχίσουν να στηρίζουν έτσι την ομάδα τους. Δεν είμαι σίγουρος αν επηρέασε την απόδοση της ομάδας μου. Στήριζαν όμορφα τη δική τους ομάδα και να συνεχίσουν έτσι».