Ολυμπιακός-Βικτόρια Πλζεν: Η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Μαρτίνς

Το σχήμα στο οποίο καταλήγει ο Πέδρο Μαρτίνς για το ματς του Ολυμπιακού με τη Βικτόρια Πλζεν έπειτα από πολλές δοκιμές.

Ολυμπιακός-Βικτόρια Πλζεν: Η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Μαρτίνς

Το βράδυ της Τρίτης θα κρίνει πολλά για το ευρωπαϊκό μέλλον του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Πειραιά θα αντιμετωπίσει τη Βικτόρια Πλζεν (21:30, NS2) στη ρεβάνς του 0-0 της περασμένης εβδομάδας. Είναι ματς «φωτιά» για τους «ερυθρόλευκους» στο οποίο ποντάρουν πολλά στο γεμάτο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου έκανε λόγο για τελικό και μάλιστα συμπεριέλαβε αυτό το παιχνίδι στα 6-7 σημαντικότερα της σεζόν. Από αυτό και μόνο γίνεται κατανοητό πόσο σημαντικό είναι για τον Ολυμπιακό το συγκεκριμένο ματς.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν

Στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν ο Πέδρο Μαρτίνς κράτησε και πάλι κλειστά τα χαρτιά του. Βέβαια, για να είμαστε σωστοί δεν είναι ακριβώς έτσι, διότι ο ίδιος ξέρει και έχει στο μυαλό του πως θα παίξει.

Στις προπονήσεις ο 49χρονος τεχνικός δουλεύει όλα τα σενάρια που μπορούν να του τύχουν μέσα στο ματς. Δοκιμάζει και το 4-4-2 σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο να παίξει φουλ επίθεση. Το σχήμα, όμως, που θα δούμε το βράδυ της Τρίτης στον αγωνιστικό χώρο του φαληρικού γήπεδο αναμένεται να είναι το ίδιο με εκείνο που παρατάχθηκε πριν μία εβδομάδα στο «Ντουσάν Αρένα».

Μία αλλαγή αναμένεται να έχει η ενδεκάδα του Ολυμπιακού και αυτή θα είναι ο Μεριά αντί του Αβραάμ που έμεινε εκτός αποστολής. Κατά τα άλλα ο Ζοσέ Σα θα υπερασπιστεί την εστία, ο Ελαμπντελαουί θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Τσιμίκας στο αριστερό. Μεριά και Σεμέδο θα παίξουν στα στόπερ, ενώ Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης θα είναι οι δύο χαφ. Στα άκρα της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Μασούρας, Ποντένσε με τον Βαλμπουενά σε ρόλο επιτελικού μέσου και τον Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης.