Βρμπα: «Υψίστης σημασίας ο αγώνας»

Ο τεχνικός της Βικτόρια Πλζεν μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τη σημαντική απουσία του Τσερμάκ.

Βρμπα: «Υψίστης σημασίας ο αγώνας»

Πολύ καθοριστικό για το μέλλον του είναι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και γι’ αυτό ο προπονητής της Βικτόρια Πλζεν το χαρακτήρισε «υψίστης σημασίας». Ο τεχνικός των Τσέχων στη συνέντευξη Τύπου του που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο «Γ. Καραϊσκάκης» αναφέρθηκε και στη σημαντική απουσία του Τσερμάκ.

Αναλυτικά ο Πάβελ Βρμπα μίλησε:

Για την ποιότητα του Ολυμπιακού: «Νομίζω ότι στην επίθεση του έχει πολλές καλές μονάδες ο Ολυμπιακός».

Για το αν θα είναι δύσκολο να διαλέξει την 4αδα της άμυνας: «Σχετικά με τους παίκτες, τώρα τελευταία έχουμε πολύ καλούς παίκτες. Είναι πάντα δύσκολο να διαλέξω τους 18. Ο κάθε υγιής παίκτης πρέπει να παίξει. Πάντα είναι δύσκολο, δεν θα σας πω ποιοι θα παίξουν αλλά αυτοί που θα έχω επιλέξει θα τα δώσουν όλα και θα βοηθήσουν στην πρόκριση».

Για την απουσία ο Τσερμάκ: «Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Θα βάλουμε κάποιον πιο γρήγορο παίκτη στην θέση του γιατί η πίεση θα ‘ναι μεγάλη. Είναι ένας πολύ κάλος παίκτης και θα μας λείψει».

Για το αν περιμένει κάποια έκπληξη από τον Μαρτίνς: «Ο κάθε προπονητής θέλει να εκπλήξει τον αντίπαλο άρα θα δούμε αύριο».

Αν το περσινό 3-0 από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι ένα ''μάθημα'' για αύριο: «Καλυτέρα θα αποτελούσαν για εμένα οδηγοί παιχνίδια όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Κοπεγχάγη, η Λάρνακα.

Για κάθε κλαμπ είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας ο αυριανός. Είναι υψίστης σημασίας, προκειμένου να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Champions League».