Οι παίκτες της Πλζεν τρέμουν «τον φονικό καιρό στην Ελλάδα»

Τον καιρό φαίνεται να φοβούνται περισσότεροι οι ποδοσφαιριστές της Βικτόρια Πλζεν ενόψει της αυριανής (30/9, 21.30) αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι παίκτες της Πλζεν τρέμουν «τον φονικό καιρό στην Ελλάδα»

Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην Αθήνα προβληματίζουν ιδιαίτερα τους παίκτες της Βικτόρια Πλζεν ενόψει της αυριανής (30/7, 21.30) αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Χωρίς Τσέρμακ η Πλζεν με Ολυμπιακό

«Θα είναι δύσκολα λόγω της υγρασίας και της ζέστης που θα επικρατεί. Αυτός ο καιρός ίσως είναι φονικός. Τουλάχιστον το ματς διεξάγεται στις 21.30 και θα έχει πέσει κάπως η θερμοκρασία», δήλωσε Νταβίντ Λιμπερσκί λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Ελλάδα.

Oι Τσέχοι αφήνουν το Πλζεν με θερμοκρασία 24 βαθμούς και έρχονται στην Αθήνα όπου η θερμοκρασία είναι τουλάχιστον 10 βαθμούς υψηλότερη.

Οι Τσέχοι μιλούν για «φονικό καιρό» - Τι θερμοκρασία θα έχει αύριο στο Καραϊσκάκη

«Η ρεβάνς μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα είναι ανοικτή. Αν σκοράρουμε τα πάντα θα αλλάξουν», τόνισε ο Πάβελ Βρμπα για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό.

Και ο Πάτρικ Χροσόφσκι πρόσθεσε: «Νομίζω πως το 0-0 δεν είναι κακό αποτέλεσμα. Υπάρχουν πιθανότητες, αλλά θα πρέπει να σκοράρουμε πρώτοι».