«Προσοχή κίνδυνος»: Οδηγίες της Πλζεν στους οπαδούς της για το ματς με Ολυμπιακό

Η διοίκηση της Βικτόρια Πλζεν έδωσε συμβουλές στους οπαδούς της ομάδας που θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα για το ματς με τον Ολυμπιακό.

«Προσοχή κίνδυνος»: Οδηγίες της Πλζεν στους οπαδούς της για το ματς με Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο (30/7, 21.30) στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Βικτόρια Πλζεν στη ρεβάνς του 0-0 του πρώτου αγώνα, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Την τσεχική ομάδα θα συνοδεύσουν περίπου 100 οπαδοί της. Απευθυνόμενη προς αυτούς η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση-οδηγό για το πως θα πρέπει να κινηθούν και να συμπεριφερθούν κατά το ταξίδι τους στην Ελλάδα.

Αναφέρει η ανακοίνωση του κλαμπ:

Το σημείο συνάντησης των οπαδών έχει προγραμματιστεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 18:45 τοπική ώρα. Η ελληνική αστυνομία συνιστά τη χρήση πούλμαν για τη μεταφορά στο γήπεδο, των οποίων αναλαμβάνει τη συνοδεία.

Η διοίκηση της Πλζεν συνιστά στους οπαδούς να μη φορούν διακριτικά (κασκόλ, φανέλες) στην πόλη και να αποφεύγουν οποιαδήποτε πρόκληση προς τους οπαδούς της Ολυμπιακού.

«Ο αγώνας χαρακτηρίζεται ως επικίνδυνος και υπάρχει υψηλός κίνδυνος επίθεσης από τους ultras. Ζητώ λοιπόν από τους οπαδούς μας να αποφεύγουν κάθε περιττή πρόκληση και να σέβονται τις οδηγίες της αστυνομίας. Στην ιδανική περίπτωση, δεν πρέπει να φορούν ρούχα και διακριτικά του κλαμπ κατά τη διάρκεια της ημέρας », είπε ο διευθυντής ασφαλείας της Πλζεν, Πάβελ Ράιχ.

Μετά το τελικό σφύριγμα οι οπαδοί πρέπει να περιμένουν περίπου είκοσι λεπτά στις θέσεις τους πριν τους επιτραπεί να εγκαταλείψουν το στάδιο και πάλι με πούλμαν, τα οποία θα συνοδεύονται από την αστυνομία. «Ζητάμε από τους οπαδούς να ακολουθήσουν τις οδηγίες μας και να είναι πολύ προσεκτικοί» συνιστά το κλαμπ.

Και η ανακοίνωση καταλήγει:

Η Βικτόρια Πλζεν εύχεται σε όλους τους ταξιδιώτες ένα χαρούμενο ταξίδι και πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά και θα έχουμε ένα όμορφο ποδόσφαιρο βράδυ.