Μετά τον Κριβελί πήρε και Πονκ η Μπασακσεχίρ!

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης - αντίπαλος του Ολυμπιακού στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League εφόσον περάσουν την Πλζεν οι «ερυθρόλευκοι» - απέκτησε τον 24χρονο στόπερ της Άβες, με καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήρι

 Μετά τον Κριβελί πήρε και Πονκ η Μπασακσεχίρ!

Nέα άφιξη για λογαριασμό της Μπασακσεχίρ στην Κωνσταντινούπολη! Έπειτα, από την χθεσινή, του Γάλλου επιθετικού Ενζό Κριβελί (αντί 3 εκ. ευρώ, στην Καέν), κατέφθασε ο Κάρλος ντος Σάντος Ροντρίγκες, γνωστότερος ως Πονκ, για να ολοκληρώσει την μετακίνηση του στην Τουρκική ομάδα, που θα είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, εφόσον οι Πειραιώτες προκριθούν επί της Βικτόρια Πλζεν, την προσεχή Τρίτη.

Η ομάδα της Πόλης, λοιπόν, συνεχίζει την ενίσχυση της με τον, γεννηθέντα στο Μιντέλο του Πράσινου Ακρωτηρίου διεθνή, με την Αφρικανική χώρα, αμυντικό της Άβες.

Ο 24χρονος στόπερ ξεκίνησε την καριέρα του από την Πορτογαλία και τη Φαρένσε (2014). Το 2016 τον απέκτησε η Μπενφίκα και τον παραχώρησε δανεικό σε Πάσος Φερέιρα (την ίδια χρονιά), πριν επιστρέψει στη 2η ομάδα των Λουζιτανών.

Που τον ξαναέδωσαν με το ίδιο καθεστώς σε Τσάβες (2016-17) και Άβες (2017-18). Με την τελευταία να τον κάνει δικό της το περυσινό καλοκαίρι.

Η Μπασακσεχίρ έχει αποκτήσει μέχρι τώρα τον Αζίζ Μπεχίς από την Αϊντχόφεν. αντί 1.000.000 ευρώ και τους Μουχάμετ Ντεμίρ, Φρέντρικ Γκίλμπραντσεν και Φουρκάν Σογιάλπ, ως ελεύθερους, από Σίβασπορ, Ζάλτσμπουργκ και Μπούρσασπορ αντίστοιχα, ενώ τον Αζουμπουίκε από την Πίραμιντς ως δανεικό.