Κρμέντσικ: «Ελπίζουμε να επιστρέψουμε από τον Πειραιά με την πρόκριση»

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ σε συνέντευξη που του παραχωρήθηκε, μιλάει για το πόσο σημαντικό είναι για εκείνον η επιστροφή στο σκοράρισμα αλλά και για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Κρμέντσικ: «Ελπίζουμε να επιστρέψουμε από τον Πειραιά με την πρόκριση»

Ο σέντερ φορ της Βικτόρια Πλζεν σκόραρε έπειτα από 11 μήνες και θέλει να κάνει το ίδιο στο «Καραϊσκάκης». Ήταν το πρόσωπο της αναμέτρησης στον αγώνα της Πλζεν με την Κάρνιβα καθώς πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ της Πλζεν, οδηγώντας την ομάδα του στην τρίτη σερί νίκη της στο τσεχικό πρωτάθλημα.

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ δάκρυσε όταν έβαλε το πρώτο τέρμα, καθώς μιλάμε για έναν παίκτη που κόστιζε πέρυσι 10 εκ. ευρώ προτού τραυματιστεί σοβαρά. «Είχα πει ότι θα γυρίσω δυνατός και έτσι νιώθω. Ήθελα να παίξω ως το τέλος, μπορούσα να κάνω χατ-τρικ καθώς είχα τις ευκαιρίες, αλλά ο προπονητής αποφασίζει. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας για τη βοήθεια που είχα τον τελευταίο χρόνο. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι πέρασα», είπε ο 26χρονος φορ.

Όταν ρωτήθηκε για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό, απάντησε: «Δεν εξαρτάται από εμένα, αλλά θα προσπαθήσω να σκοράρω όπως σε κάθε ματς. Έχουμε το 0-0 από το πρώτο παιχνίδι και ελπίζουμε ότι θα επιστρέψουμε από τον Πειραιά με την πρόκριση. Μπορούμε να το πετύχουμε».