Βρμπα: «Κράτησα και δοκίμασα παίκτες για Ολυμπιακό»

Τι είπε ο προπονητής της Πλζεν μετά τη νίκη στο πρωτάθλημα και ενόψει Ολυμπιακού.

Βρμπα: «Κράτησα και δοκίμασα παίκτες για Ολυμπιακό»

Η Βικτόρια Πλζεν νίκησε 3-2 την Κάρνιβα στο παιχνίδι του τσέχικού πρωταθλήματος και τώρα ετοιμάζεται για το ταξίδι στην Ελλάδα και τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Ο Πάβελ Βρμπα στις δηλώσεις του για το ματς του Σαββάτου στάθηκε στην αντίδραση των παικτών του μετά την ισοφάριση των φιλοξενούμενων (μάλιστα είπε κατά λάθος ότι κάναμε το 0-1, 3-1), ενώ αναφέρθηκε πολύ στον Μίκαελ Κρμέντσικ που πέτυχε μετά από πολλούς μήνες γκολ: «Σας είχα πει ότι όλοι τον πιστεύουμε και περιμέναμε ότι αυτό θα συμβεί. Δεν έχω να πω πολλά, είναι ένας σπουδαίος εκτελεστής».

Ο προπονητής της Πλζεν παραδέχτηκε ότι προφύλαξε κάποιους παίκτες ενόψει Ολυμπιακού (όπως τον Σέρμακ και τον Κάβλαχ), αλλά και ότι ήθελε να δει την κατάσταση κάποιων άλλων που έλειπαν το τελευταίο διάστημα όπως ο Λιμπέρσκι και ο Ρέζνικ.

Γενικά στις δηλώσεις του φαινόταν ευχαριστημένος από τη νίκη και από την επιθετική ικανότητα των παικτών του και λιγότερο προβληματισμένος για τα λάθη στην άμυνα. Παρότι όπως είπε: «Είχαμε ένα δικό μας παιχνίδι, κάναμε πολλές ευκαιρίες, αλλά στο τέλος υπήρχε ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής».

Για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό δεν μίλησε ιδιαίτερα, κάτι που θα κάνει στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας στο Καραϊσκάκης.