Έτσι περνάει την Πλζεν ο Ολυμπιακός

Τι δεν εκμεταλλεύτηκε στο πρώτο παιχνίδι με τη Βικτόρια ο Ολυμπιακός και καλείται να το κάνει στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης».

Έτσι περνάει την Πλζεν ο Ολυμπιακός

Το παιχνίδι της Τρίτης είναι όλα τα λεφτά για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες μετά το 0-0 που απέσπασαν στο ματς της περασμένης Τρίτης θα παίξουν την πρόκριση τους στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού δεν είναι καθόλου εύκολο το παιχνίδι και αυτό φάνηκε στο Πλζεν. Η Βικτόρια είναι μία ομάδα που έχει την εμπειρία από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και ξέρει να διαχειριστεί καταστάσεις. Στο πρώτο παιχνίδι ο Ολυμπιακός εκείνο που επιχείρησε να κάνει από ένα σημείο και μετά ήταν να προστατεύσει την άμυνα του και να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν.

Το έκανε με επιτυχία και έφυγε αήττητος από την Τσεχία. Τώρα, όμως, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά και ο Ολυμπιακός θα κληθεί να ψάξει το γκολ. Πρέπει να σκοράρει απέναντι σε μία ομάδα που έχει δεχτεί γκολ και στα τρία επίσημα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα της Τσεχίας.

Στο ματς με τη Σίγκμα Όλομουτς δέχτηκε ένα γκολ μετά από δύο τελικές στην εστία. Με τη Σλόβαν Λίμπερετς δέχτηκε πάλι ένα γκολ έπειτα από τρεις τελικές προσπάθειες που έγιναν στην εστία της. Με την Καρβίνα έγιναν έξι τελικές στην εστία της και δέχτηκε δύο γκολ. Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα από τα επίσημα ματς που δεν της έκανε τελική προσπάθεια και φυσικά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Για τον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικό να πιέσει την αντίπαλο του και μάλιστα να μπορέσει να το κάνει αυτό στο ξεκίνημα του αγώνα. Το πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης είναι καθοριστικό, αφού είναι το διάστημα που η Βικτόρια θα δέχεται πίεση και από την κερκίδα.