Ολυμπιακός: Η ομιλία-καμπανάκι του Μαρτίνς και ο Μπενζιά

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές χτύπησε καμπανάκι ενόψει της ρεβάνς, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η υπόθεση του Μπενζιά.

Ολυμπιακός: Η ομιλία-καμπανάκι του Μαρτίνς και ο Μπενζιά

Το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό είναι στραμμένο στη ρεβάνς με τη Βικτόρια Πλζεν. Είναι όλα τα λεφτά αυτό το παιχνίδι για τους Πειραιώτες. Τα κέρδη μίας πρόκρισης θα είναι μεγάλα για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού, ενώ παράλληλα γίνεται κουβέντα και για την ενίσχυση της ομάδας.

Το όνομα του Γιασίν Μπενζιά «παίζει» πολύ δυνατά με τον Ολυμπιακό να ασχολείται με την περίπτωση του Αλγερινού μεσοεπιθετικού. Οι Πειραιώτες έχουν φέρει σε πολύ καλό επίπεδο τη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά όλα δείχνουν ότι πάμε για εξελίξεις μετά την Πλζεν.

Όλα αυτά, όμως, ελάχιστα ενδιαφέρον τον Πέδρο Μαρτίνς. Τουλάχιστον στην παρούσα φάση τον νοιάζει η ομάδα του να είναι έτοιμη να πάρει την πρόκριση κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν. Αυτό ενδιαφέρει περισσότερο απ’ όλα τον Πορτογάλο, αλλά έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του και τις μεταγραφές.

Την Παρασκευή, ωστόσο στην πρωινή προπόνηση ήταν ξεκάθαρος ο Πορτογάλος στη μίνι ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του. Όπως έχει γράψει το σημερινό ΦΩΣ ο 49χρονος κόουτς είπε στους παίκτες του ότι «η ρεβάνς θα είναι πολύ δύσκολη και μας περιμένει ένα ματς πολύ ζόρικο γι’ αυτό πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος.

Περισσότερα δεν ήθελε να πει, άλλωστε έχει μέρες μπροστά του να μιλήσει με τους παίκτες του. Σε πρώτη φάση καταστρώνει τα σχέδια του για τη ρεβάνς με τους Τσέχους την ερχόμενη Τρίτη.