Ολυμπιακός: Το «δώρο» του Μαρτίνς

Ρεπό πήραν την Πέμπτη οι παίκτες του Ολυμπιακού λόγω της ταλαιπωρίας στην επιστροφή από την Τσεχία. Φουλ ρυθμός από την Παρασκευή για Πλζεν, μπαίνει και ο Μεριά.

Ολυμπιακός: Το «δώρο» του Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε αρχικά προγραμματίσει προπόνηση για την Πέμπτη, αλλά εξ΄αιτίας της ταλαιπωρίας που υπέστη η αποστολή στην επιστροφή της από την Τσεχία, δόθηκε ρεπό στην ομάδα προκειμένου να ξεκουραστεί να «καθαρίσει» το μυαλό από την ένταση του πρώτου αγώνα με την Πλζεν και από την Παρασκευή να ξεκινήσει η προετοιμασία για τον επαναληπτικό. Ήταν κάτι που όντως ήθελαν οι παίκτες και έκρινε απαραίτητο και το τεχνικό τιμ.

Στην προπόνηση της Παρασκευής θα αρχίσει φουλ πρόγραμμα για τη ρεβάνς και θα αρχίσει ο Μαρτίνς να δείχνει και κάποιες από τις σκέψεις του για την 11άδα του επαναληπτικού. Στην οποία αναμένονται 1-2 αλλαγές σε σχέση με εκείνη της Τσεχίας.

Κανονικά με την ομάδα θα προπονηθεί και ο Γιασίν Μεριά, ο οποίος ήδη πήγε στο Ρέντη και έκανε ατομικό πρόγραμμα, με στόχο να είναι πανέτοιμος για να παίξει αν κριθεί από τον προπονητή στο ματς της επόμενης Τρίτης.

Προσπάθεια για να προλάβει έχει ήδη αρχίσει με πρόγραμμα θεραπεία ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, μετά τη διάγνωση περί απλής κόπωσης στο ισχίο και όχι θλάσης.