Το άδικο με Τσιμίκα και Μπουχαλάκη στον Ολυμπιακό

Οι δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ξεχώρισαν στο παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν, αλλά και πάλι αυτοί τα ακούνε.

Το άδικο με Τσιμίκα και Μπουχαλάκη στον Ολυμπιακό

Το αγαπημένο μας… σπορ στην Ελλάδα είναι να στήνουμε στον τοίχο τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Είναι οι εύκολοι στόχοι και το έχουμε δει να συμβαίνει με πολλά πρόσωπα. Από το ματς με τη Βικτόρια Πλζεν είναι πολύ απλό να ξεχωρίσεις τον Ρούμπεν Σεμέδο και την επιβλητική του παρουσία στην άμυνα.

Είναι άδικο, όμως, να μην σταθείς και σε δύο Έλληνες που σε ακόμα ένα ματς τα έδωσαν όλα, αλλά και πάλι αυτοί τα ακούνε. Ο ένας είναι ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος έχει κάνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι και πολύ ώριμο. Σοβαρός ο "Τσίμι" κράτησε τη θέση του και ήξερε τι τον περίμενε με αυτόν τον… δαίμονα τον Καγιάμπα.

Όποτε μπόρεσε βγήκε και στην επίθεση για να δημιουργήσει καταστάσεις. Στο 11' δική του ήταν η σέντρα που δεν πρόλαβε να βάλει την προβολή ο Γκερέρο να κάνει ανοίξει το σκορ. Και προς το τέλος του ματς όταν ο Ολυμπιακός πήγε να κάνει την… κηδεία στους Τσέχους ο Τσιμίκας βγήκε πάλι μπροστά.

Ακούμε σχόλια του τύπου "δεν βοήθησε επιθετικά ο Τσιμίκας". Είναι για να τρελαίνεσαι. Το ότι ο μπακ σου έχει κάνει τέλειο ματς αμυντικά και έχει περιορίσει σε μεγάλο βαθμό ένα μεγάλο όπλο της Βικτόρια δεν μας απασχολεί;

Πάμε και στον δεύτερο που πλέον μάλλον θα το έχει πάρει απόφαση πως ότι και να κάνει αυτός θα τα ακούει. Ο λόγος για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη. Ναι, ο Ολυμπιακός θέλει και θα πάρει καλύτερο χαφ, αλλά εστιάζουμε μόνο στο ματς με τη Πλζεν που ο "Μπούχα" ήταν αρκετά καλός. Έχει μαζέψει πολλά από τα λάθη του Γκιγιέρμε και έχει κάνει καλά τρεξίματα στο παιχνίδι.

Δέχεται κριτική γιατί λέει δεν πέρασε μπαλιές. Δηλαδή το επιθετικό πρόβλημα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Βικτόρια ήταν ο Μπουχαλάκης; Ναι, δεν πέρασε μπαλιές στην επίθεση όπως όμως δεν πέρασε και ο Βαλμπουενά και ο Ποντένσε που είναι και δουλειά τους να το κάνουν. Είναι λίγο άδικο να στήνουν όλοι με μεγάλη ευκολία στον τοίχο αυτά τα παιδιά όταν οι ίδιοι ζητάνε να παίζουν Έλληνες ποδοσφαιριστές στον Ολυμπιακό.