Φουλάρει για χαφ ο Ολυμπιακός

Στον Ολυμπιακό πατάνε γκάζι από εδώ και πέρα για κλείσουν ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει στην ομάδα από τη μέση και μπροστά.

Φουλάρει για χαφ ο Ολυμπιακός

Η πρώτη κίνηση του Πέδρο Μαρτίνς ήταν να καλύψει το κενό του Κώστα Φορτούνη με εκ των έσω λύσεις. Ο Πορτογάλος προπονητής στο παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν έβαλε τον Βαλμπουενά σε αυτόν τον ρόλο και παράλληλα παρουσίασε και το plan b που έχει για τη θέση του Φορτούνη.

Αυτό έχει να κάνει με το 4-3-3 όπως το έπαιξε από τη στιγμή που βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο ο Γάλλος αστέρας. Δεν μπορούσε να κάνει κι αλλιώς στα παιχνίδια με την Πλζεν, δεν προλάβαινε ούτε ο προπονητής, ούτε ο σύλλογος να αντιδράσουν.

Πλέον, όμως, είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα πάρει ποδοσφαιριστή για να καλύψει το κενό του Φορτούνη. Οι "ερυθρόλευκοι" θα πατήσουν γκάζι από εδώ και πέρα προκειμένου να κλείσουν άμεσα παίκτη που θα έρθει για να δώσει λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Όλα δείχνουν πως στο λιμάνι θα προχωρήσουν στη μεταγραφή ενός παίκτη που θα είναι "οχτάρι", αλλά θα μπορεί να βοηθήσει και πιο μπροστά. Θα μπορεί, ωστόσο να παίξει και μετά την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη.

Και στο παιχνίδι με την Πλζεν φάνηκε πως η ομάδα του Πειραιά είχε τα "θέματα" της στην κάθετη πάσα και στη δημιουργία φάσεων από τον άξονα. Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε να περάσει πάσες από τον άξονα, ο Βαλμπουενά τραβιόταν περισσότερο στα άκρα και στο μεγάλο λιμάνι φουλάρουν να κλείσουν τον χαφ όσο πιο γρήγορα μπορούν.