Ο άνετος Βρμπα και το άγχος των Τσέχων για τον Ολυμπιακό

Η ζωή στον Ολυμπιακό χωρίς Φορτούνη αγχώνει τους Τσέχους, ενώ ο Πάβελ Βρμπα έβγαλε άνεση και σιγουριά στη συνέντευξη Τύπου.

Ο άνετος Βρμπα και το άγχος των Τσέχων για τον Ολυμπιακό

Ο Πάβελ Βρμπα στη συνέντευξη Τύπου έβγαλε μία άνεση που δεν είναι και τόσο συνηθισμένη. Ο προπονητής της Βικτόρια Πλζεν δεν έδειξε να είναι πιεσμένος, ούτε να αγχώνεται από το γεγονός πως απέναντι του έχει μία ομάδα που έχει μεγάλη εμπειρία από το Champions League.

«Θέλω να πω στους Έλληνες δημοσιογράφους πως έχουμε αντιμετωπίσει πιο δυνατούς αντιπάλους», είπε ο Βρμπα και είναι αλήθεια ότι σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως η ατάκα του.

Στη συνέχεια για να είμαστε σωστοί το… μάζεψε και χαρακτήρισε ισχυρό και δυνατό τον Ολυμπιακό, αλλά η αλήθεια είναι ότι είχε μεγάλη άνεση στον τρόπο που μιλούσε. Ίσως, όμως, να έχει και περισσότερο άγχος απ' ότι ήθελε να βγάλει και προς τα έξω.

Ο Βρμπα κάνει και αυτός το δικό του παιχνίδι. Παίζει με τη ψυχολογία και αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου πλέον. Είναι λογικό να θέλει με τον τρόπο του να δείξει και στους ποδοσφαιριστές του ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Από την άλλη γνωρίζει πως έχει μπροστά του μία ομάδα με μεγάλη πείρα που παίζει επιθετικά και η οποία είναι ίδια με την περασμένη σεζόν.

Πάντως οι Τσέχοι υπολογίζουν πολύ τον Ολυμπιακό και θεωρούν πως η Βικτόρια θα βρει έναν αντίπαλο πολύ ισχυρό και πολύ υψηλού επιπέδου. Περιμένουν μάλιστα ότι θα είναι άλλη ομάδα χωρίς τον Φορτούνη και μάλιστα τους προβληματίζει ακόμα και για τον τρόπο που θα τον αντιμετωπίσει η Πλζεν. Δηλαδή είχαν ετοιμαστεί να βρουν έναν Ολυμπιακό με Φορτούνη και τώρα θεωρούν πως θα είναι πιο απρόβλεπτος.