Χροσούφσκι: «Σημαντικό το ξεκίνημα του αγώνα»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΠΛΖΕΝ: Γιώργος Στασινόπουλος. Στο βαθμό δυσκολίας των δύο αναμετρήσεων κόντρα στον Ολυμπιακό στάθηκε ο Πατρίκ Χροσούφσκι.

Χροσούφσκι: «Σημαντικό το ξεκίνημα του αγώνα»

Δύσκολο αναμένεται το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (23/7, 20:00) σύμφωνα με τα λεγόμενα του ποδοσφαιριστή της Βικτόρια Πλζεν, Πατρίκ Χροσούφσκι.

Συγκεκριμένα ο αρχηγός της τσέχικης ομάδας τόνισε στη συνέντευξη Τύπου τα εξής:

Πόσο δύσκολο θα είναι να εκπληρώσετε τις προσδοκίες για τις οποίες έχετε μείνει στην Πλζεν;

«Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός παίκτης. Εμείς έχουμε ετοιμαστεί πολύ καλά και θα χαρούμε πολύ να παίξουμε αυτό τον αγώνα και θα τα δώσουμε όλα».

Μπορεί να είναι πλεονέκτημα ότι έχετε παίξει δύο παιχνίδια και ο Ολυμπιακός δεν έχει παίξει κανένα;

«Έχουμε παίξει δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα, αλλά έχουμε παίξει και τα φιλικά και είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και περιμένουμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι».

Πως βλέπετε τον Ολυμπιακό, πως τον έχετε στο μυαλό σας;

«Έχω δει πλάνα από παιχνίδι του Ολυμπιακού και ξέρουμε ότι είναι δύσκολος αντίπαλος. Έχουμε δει και τα γκολ που έχει βάλει και θα πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ καλά γι' αυτό το παιχνίδι».

Από αυτά που έχετε δει από τον Ολυμπιακό στο βίντεο έχετε ξεχωρίσει κάποιον ποδοσφαιριστή ή κάποιο στοιχείο;

«Εμείς έχουμε το δικό μας τρόπο παιχνιδιού και θα επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι. Αυτή είναι ερώτηση περισσότερο για τον προπονητή».

Γνωρίζετε ότι το πιο σημαντικός τομέα του παιχνιδιού είναι στο κέντρο. Έχετε βρει χημεία με τον Κάλβαχ;

«Επειδή έχουμε παίξει ήδη δύο παιχνίδια και έχουμε γνωριστεί δεν βλέπω ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα».

Θέλω να ρωτήσω σχετικά με τον πρώτο αγώνα που θα παιχτεί; Θα είναι πολύ σημαντικό ότι ο δεύτερος αγώνας θα παιχτεί στον Πειραιά;

«Είναι σημαντική η αρχή, δηλαδή πως θα μπούμε στον αγώνα. Και εμείς έχουμε αρκετούς οπαδούς που μας υποστηρίζουν πολύ θερμά και πιστεύουμε ότι δεν θα τους απογοητεύσουμε».

Βασίζεστε στην ατμόσφαιρα αυτού του γηπέδου που σας έχει φέρει κάποιες νίκες;

«Αλήθεια είναι ότι έχουμε ήμασταν επιτυχείς στους αγώνες που έχουμε παίξει στο πρωτάθλημα και ελπίζω και εύχομαι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».