Γκερέρο: «Να τα δώσουμε όλα για το Champions League»

Ο Ισπανός φορ του Ολυμπιακού μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Τσεχία.

Γκερέρο: «Να τα δώσουμε όλα για το Champions League»

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο τόνισε μεταξύ άλλων ότι άπαντες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για ένα θετικό αποτέλεσμα στο αυριανό (23/7) παιχνίδι με την Βικτόρια Πλζεν και ότι αν η απόδοσή τους είναι η επιθυμητή θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νιώθουμε πως είμαστε έτοιμοι. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά. Έχουμε δείξει πολύ καλά δείγματα, ιδιαίτερα στα τελευταία φιλικά, απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους, δείξαμε μία πάρα πολύ καλή εικόνα. Έχουμε όλοι μας στα αποδυτήρια συνειδητοποιήσει τη σημασία που έχει ο αυριανός αγώνας και στόχος για εμάς είναι να προκριθούμε στο Champions League. Θα τα δώσουμε όλα, για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και πιστεύω ότι αυτό θα πραγματοποιηθεί.

Αναλύσαμε τον αντίπαλο σε βίντεο, κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας, όμως νομίζω ότι αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό, αλλά το δικό μας παιχνίδι είναι. Πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να πιάσουμε το υψηλό επίπεδο που διαθέτουμε, αν γίνει αυτό πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Η πρόκριση δεν κρίνεται μόνο από το αυριανό παιχνίδι, αλλά από δύο παιχνίδια. Αν αύριο κάνουμε το πρώτο βήμα, τότε στο Καραϊσκάκη, μπροστά στους φιλάθλους μας, θα κάνουμε ένα ακόμα καλό παιχνίδι και θα πάρουμε την πρόκριση.

Αισθάνομαι πολύ καλά, νιώθω γεμάτος αυτοπεποίθηση. Νομίζω φάνηκε πως όλη η ομάδα βρίσκεται σε μία πολύ καλή φάση, σε ένα πολύ καλό σημείο. Θα δώσω τα πάντα, εγώ και οι συμπαίκτες μου, για να κάνουμε μία πολύ καλή χρονιά και να πάρουμε τους τίτλους που διεκδικούμε».