Ολυμπιακός: Ο καθοριστικός Γκερέρο των προκριματικών

Στον Ισπανό επιθετικό ο Πέδρο Μαρτίνς αναθέτει ειδική αποστολή ενόψει των αγώνων με τη Βικτόρια Πλζεν.

Ολυμπιακός: Ο καθοριστικός Γκερέρο των προκριματικών

Δεν είναι απλή ιστορία η διαδικασία των προκριματικών, αλλά στον Ολυμπιακό πλέον έχουν την εμπειρία από αυτά τα παιχνίδια. Η ομάδα του Πειραιά τα τελευταία χρόνια έχει συνεχή παρουσία σε ματς του καλοκαιριού αν και φέτος ξεκινάει πιο νωρίς από ποτέ την προσπάθεια της για να εξασφαλίσει την επόμενη ημέρα της στην Ευρώπη.

Οι Πειραιώτες την Τρίτη παίζουν το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι με αντίπαλο τη Βικτόρια Πλζεν και ο Πέδρο Μαρτίνς σε αυτή την προσπάθεια θα εμπιστευτεί παίκτες που πέρσι τον βοήθησαν να εξασφαλίσει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Σε πρόσωπα που ανταπεξήλθαν πέρσι στα προκριματικά θα πάει ο Πέδρο Μαρτίνς και ένα από αυτά είναι ο Μιγκέλ Γκερέρο. Ο Ισπανός επιθετικός μπορεί να μην ξεκίνησε τόσο καλά την προετοιμασία, αλλά έδειξε πως είναι παίκτης που μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος και να βρεθεί σε θέση ισχύος.

Ο Γκερέρο τελείωσε την προετοιμασία με έξι γκολ και έστειλε σαφέστατο μήνυμα πως είναι εδώ και είναι έτοιμος και πάλι να παίξει σημαντικό ρόλο στην ομάδα του Πειραιά. Πέρσι το καλοκαίρι ο Γκερέρο ήταν καθοριστικός στα προκριματικά με τρία γκολ και είχε βοηθήσει τον Ολυμπιακό να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λουκέρνης.

Πέρα απ’ αυτό ο Μαρτίνς είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον παίκτη του, αφού είδε από αυτόν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να προσπεράσει τους συμπαίκτες του, τους επιθετικούς. Για τον προπονητή είναι ο παίκτης που χρειάζεται, αφού μέσα στο γήπεδο κάνει τα πάντα και στην αναμέτρηση με την Πλζεν θα έχει ειδικό ρόλο. Αυτός δεν είναι άλλος από το να πιέσει ψηλά τους αντιπάλους του και να τους αναγκάσει στο εύκολο λάθος.