Ολυμπιακός: Ανάλυση και ομιλία Μαρτίνς ενόψει Πλζεν

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στους παίκτες του για την προσεχή αντίπαλο της ομάδας του Πειραιά, που ζήτησε προσοχή και ποιους ξεχώρισε.

Ολυμπιακός: Ανάλυση και ομιλία Μαρτίνς ενόψει Πλζεν

Ο Πέδρο Μαρτίνς με τους συνεργάτες του έχει περάσει από κόσκινο τη Βικτόρια Πλζεν. Ο Πορτογάλος προπονητής όπως γράφει και το «ΦΩΣ» στο φύλλο της Κυριακής, έκανε ομιλία-ανάλυση του αντιπάλου της ομάδας του Πειραιά. Ο 49χρονος κόουτς έδειξε με τα λόγια του πως υπολογίζει τους Τσέχους και πως δεν συμμερίζεται τις απόψεις που επικρατούν περί ενός εύκολου αντιπάλου.

Πρώτα απ’ όλα στην ομιλία του ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε στους παίκτες του ότι θα πρέπει να προσέξουν πολύ την επίθεση των Τσέχων. Είναι μία ομάδα που έχει ομοιογένεια και παίζει πολύ γρήγορα από τη μέση και μπροστά.

Οι επιθετικοί της βρίσκονται σε διαρκή κίνηση με αποτέλεσμα να γίνονται πολύ επικίνδυνοι για τους αμυντικούς. Τόνισε πως χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και καλά τρεξίματα από τους παίκτες του προκειμένου να μην βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Μάλιστα χτύπησε καμπανάκι και για δύο παίκτες της Βικτόρια Πλζεν. Συγκεκριμένα ξεχώρισε τον Κόπιτς και τον Καγιάμπα. Πρόκειται για τους δύο ακραίους επιθετικούς της Βικτόρια Πλζεν, οι οποίοι κάνουν όλη τη δουλειά. Ο Μαρτίνς είδε από κοντά τη Βικτόρια στο εντός έδρας ματς με τη Σίγκμα Όλομουτς, ενώ την παρακολούθησε τηλεοπτικά την Παρασκευή το βράδυ στο ματς με τη Σλόβαν Λίμπερετς.