Ολυμπιακός: Η έκπληξη της αποστολής

Τι σημαίνει η παρουσία του Καραργύρη αντί του Σιαμπάνη στην αποστολή του Ολυμπιακού για το Πλζεν.

Ολυμπιακός: Η έκπληξη της αποστολής

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε όλους τους παίκτες που είχε δηλώσει στη λίστα της UEFA για το ματς της Τρίτης με την Βικτόρια Πλζεν στην αποστολή που αναχωρεί το πρωί της Δευτέρας για την Τσεχία.

Φαινομενικά δεν υπάρχει κάποια έκπληξη, εκτός από την επιλογή του Ηλία Καραργύρη για τη θέση του τρίτου τερματοφύλακα, αντί για τον Μάριο Σιαμπάνη που δεν θα ταξιδέψει για το Πλζεν.

Αυτό λογικά σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να δώσει δανεικό τον Σιαμπάνη ώστε να έχει χρόνο συμμετοχής σε κάποια άλλη ομάδα καθώς έχει αποφασιστεί ότι η τριάδα των γκολκίπερ θα είναι ο Σα, ο παίκτης που θα αποκτηθεί από μέρα σε μέρα και ο Τζολάκης.

Ο Καραργύρης είχε ξανακάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα όταν είχε προκύψει πέρυσι το θέμα Γιαννιώτη και ο Μαρτίνς έχει πολύ καλή άποψη για το ταλέντο του. Είναι 17 ετών (γεννημένος το 2002) και προέρχεται από το Ναύπλιο.

Στον Ολυμπιακό πήγε το 2016 και κατέκτησε το πρωτάθλημα με την ομάδα U-17 αποκρούοντας πέναλτι στον τελικό με τον Παναθηναϊκό, ενώ στη συνέχεια ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της U-19 του συλλόγου. Έχει πρότυπό του τον Νικοπολίδη και φυσικά η απόφαση της ομάδας να τον έχει στην αποστολή για την Τσεχία ήταν το καλύτερο δώρο για την πρόσφατη ονομαστική εορτή του!