Νίκη πριν τον Ολυμπιακό για την Πλζεν

Η Βικτόρια Πλζεν νίκησε με 2-1 τη Σλόβαν Λίμπερετς για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Τσεχίας. Νέα απώλεια ποδοσφαιριστή για την αντίπαλο του Ολυμπιακού.

Νίκη πριν τον Ολυμπιακό για την Πλζεν

Η Βικτόρια Πλζεν «ζευγάρωσε» τις νίκες της στο πρωτάθλημα Τσεχίας επικρατώντας με σκορ 2-1 εκτός έδρας της Σλόβαν Λίμπερετς. Η ομάδα του Πάβελ Βρμπα λίγες ημέρες πριν το πρώτο της παιχνίδι με τον Ολυμπιακό πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της Λίμπερετς δεχόμενη ωστόσο και πάλι γκολ.

Ο Βρμπα δεν είχε στη διάθεση του τον στόπερ, τον Χέιντα, ο οποίος είχε τραυματιστεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Τσεχίας, ενώ είδε στο 10’ το δεξί του μπακ, τον Ρέζνικ να βγαίνει αναγκαστικά από τον αγωνιστικό χώρο.

Η Πλζεν άνοιξε το σκορ στο 58’ με τον Πέρνιτσα με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ενώ στο 71’ ο Κόπιτς με δυνατό σουτ έκανε το 0-2 για τη Βικτόρια. Η Σλόβαν Λίμπερετς κατάφερε να μειώσει στο 80’ με κεφαιά του Μούσα μετά από εκτέλεση φάουλ.

Βικτόρια Πλζεν: Κρούσκα, Ρέζνικ (10' Χάβελ), Πέρνιτσα, Μπράμπετς, Χλούσεκ, Χροσόβσκι, Κάλβακ, Τσέρμακ (81’ Μιχάλικ), Καγιάμπα, Κόπιτς, Κρμέντσιχ (81’ Τσόρι).