Ριβάλντο: «Με Γκριεζμάν η Μπαρτσελόνα φαβορί για το Champions League»

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος μεσοεπιθετικός έχρισε φαβορί την Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του Champions League, έπειτα από την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν

Ριβάλντο: «Με Γκριεζμάν η Μπαρτσελόνα φαβορί για το Champions League»

Για την μεταγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Μπαρτσελόνα το εφετινό καλοκαίρι αναφέρθηκε ο Ριβάλντο και εξέφρασε την άποψή του πως με την προσθήκη του Γάλλου επιθετικού οι «μπλαουγκράνα» είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Champions League τη νέα σεζόν.

«Η Μπαρτσελόνα είναι πάντα ένα από τα φαβορί για το Champions League. Θα ήταν και χωρίς τον Γκριεζμάν, αλλά είναι σίγουρο πως με αυτόν τον παίκτη οι ελπίδες τους αυξάνονται. Αυτό σημαίνει πως θα κερδίσουν το Champions League ή τουλάχιστον θα φτάσουν στον τελικό», επεσήμανε σχετικά ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος μεσοεπιθετικός, που αγωνίστηκε και στην χώρα μας σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Στη συνέχεια, ο 47χρονος είπε κλείνοντας: «Αυτές οι προσθήκες πάντα φέρνουν πίεση και αν ο Γκριεζμάν θέλει να το αποφύγει αυτό, είναι σημαντικό να ξέρει να διαχειρίζεται τις καταστάσεις και να παίζει όσο καλύτερα μπορεί».