Πάβελ Βρμπα: «Όποιος υποτιμά τον Ολυμπιακό, τον συμβουλεύω...»

Ο προπονητής της Βικτόρια Πλζεν, Πάβελ Βρμπα μίλησε για τη σημασία της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Champions League.

Πάβελ Βρμπα: «Όποιος υποτιμά τον Ολυμπιακό, τον συμβουλεύω...»

H Βικτόρια Πλζεν ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην Αυστρία και επέστρεψε στη βάση της. Τώρα έχει μπροστά της δυο ματς πρωταθλήματος, με Όλομουτς (13/7) στην πρεμιέρα του τσεχικού πρωταθλήματος και Λίμπερετς πριν υποδεχτεί τον Ολυμπιακό (23/7) για τον 2ο προκριματικό του Champions League.

«Σε αντίθεση με άλλους συλλόγους, δεν έχουμε χορηγούς για να μας παράσχουν ολόκληρο τον προϋπολογισμό. Πρέπει εμείς να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας στα έσοδα. Πιστεύω ότι το Σεπτέμβριο θα είμαστε στην Ευρώπη. Και δεν θα χρειαστεί να αγγίξουμε τα αποθέματα, αν και τα έχουμε» είπε.

Στην παρατήρηση ότι κάποιοι Τσέχοι υποτιμούν τον Ολυμπιακό, ο Βρμπα είπε:

«Εάν τον υποτιμούν, θα τους συμβούλευα να δουν τη δύναμη, την ποιότητα, το επίπεδο των παικτών και τον προϋπολογισμό του Ολυμπιακού. Τότε θα αλλάξουν γνώμη. Ο Ολυμπιακός είναι η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα. Φέτος δεν κέρδισε τον τίτλο, γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έχασε ούτε έναν αγώνα ...»

Σε ερώτηση αν αυτό το ματς είναι κλειδί για το φθινόπωρο, ο Βρμπα τόνισε:

«Δεν ξέρω αν είναι το κλειδί. Είναι σημαντικό και δεν θα πω ότι δεν είναι. Εάν κατορθώσουμε να προχωρήσουμε, θα έχουμε σίγουρη συμμετοχή στο Europa League. Και θα μπορούσαμε να αγωνιστούμε στο Champions League. Εάν δεν το κάνουμε, θα παίξουμε στα προκριματικά του Europa League. Η αρχή είναι πολύ δύσκολη. Το φορτίο είναι βαρύ και αναρωτιέμαι πώς μπορούμε να το σηκώσουμε».