Πάβελ Βρμπα: Ικανοποιημένος από την προετοιμασία της Πλζεν

Eυχαριστημένος δήλωσε ο Πάβελ Βρμπα από την προετοιμασία της Βικτόρια Πλζεν στην Αυστρία.

Πάβελ Βρμπα: Ικανοποιημένος από την προετοιμασία της Πλζεν

Η Βικτόρια Πλζεν, αντίπαλος του Ολυμπιακού στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League (23 και 30 Ιουλίου τα ματς), ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην Αυστρία κι επέστρεψε στη βάση της.

Στον τελευταίο αγώνα που έδωσε στο Βέστερχοφ νίκησε 1-0 τη ρωσική Ufa, υπό το βλέμμα κατασκόπων από τον Ολυμπιακό αλλά και από την Όλομουτς που θα είναι ο αντίπαλός της στην 1η αγωνιστική του τσέχικου πρωταθλήματος.

Ο προπονητής Πάβελ Βρμπα είναι ευχαριστημένος από τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. «Αυτοί οι παίκτες θα μας κάνουν πιο δυνατούς. Δεν νομίζω ότι όλοι θα είναι στη βασική σύνθεση, αλλά τουλάχιστον δύο θα είναι» αποκάλυψε.

Η Πλζεν απέκτησε αυτό το καλοκαίρι τον αμυντικό 'Ανταμ Χλούσεκ, τον επιθετικό χαφ Οντρέι Μίχαλικ, και τους μέσους Λούκας Κάλβαχ, Κρίστιαν Χερκ, Ντόμινικ Γιάνοσεκ.

Ο Βρμπα είναι επίσης ικανοποιημένος από το γεγονός ότι δεν είχε τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. «Ελπίζω ότι απόδοσή μας θα είναι ακόμα καλύτερη μπροστά στο κοινό μας» είπε αναφερόμενος στον σαββατιάτικο (13/7) αγώνα με την Όλομουτς.