Νέα νίκη η Πλζεν με 4-1 στην προετοιμασία

Την τρίτη νίκη της σε ισάριθμα φιλικά πέτυχε η αντίπαλος του Ολυμπιακού. Νίκησε την σλοβακική Τατράν (β κατηγορίας) με 4-1, σε παιχνίδι εορταστικού χαρακτήρα.

Νέα νίκη η Πλζεν με 4-1 στην προετοιμασία

Αν και έχανε με 1-0 στο ημίχρονο, η Βικτόρια Πλζεν επικράτησε με 4-1 της Τατράν Λίπτοβσκι Μίκουλας και συνέχισε με νίκες τα φιλικά προετοιμασίας της ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος και φυσικά των αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό.

Το ματς έγινε στο γήπεδο της ομάδας από την Σλοβακία που γιόρταζε τα 85 χρόνια από την ίδρυσή της και είχε καλέσει την Πλζεν για να δώσει έμφαση στη γιορτή για την επέτειό της.

Η Τατράν που παίζει στη δεύτερη κατηγορία στη Σλοβακία προηγήθηκε 1-0 στο ημίχρονο, αλλά η Πλζεν ήταν πολύ καλύτερη στην επανάληψη και πέτυχε τέσσερα γκολ με τους Τσόρι, Πασίντα, Γιάνοσεκ και Τσέρμακ.

Στο πρώτο ημίχρονο η Πλζεν έπαιξε με Χρούσκα, Ρέζνικ, Χέιντα, Πέρνιτσα, Λιμπέρσκι, Μίχαλικ, Κάλβατς, Χερκ, Κόβαρικ, Κρμέντσικ, Μπογκέλ

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι: Σβάτσεκ, Χάβελ, Χούμπνικ, Χάγιεκ, Χλούσεκ, Γιάνοσεκ, Τσέρμακ, Καγιάμπα, Σουλς, Πατσίντα, Τσόρι.