Παραλίγο μαζί προετοιμασία Ολυμπιακός και Πλζεν!

Οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε στο Τιρόλ της Αυστρίας για προετοιμασία μετά την Πολωνία (6-11/7) και λίγο έλειψε να πετύχαιναν εκεί τους αντιπάλους τους στα προκριματικά του Champions League.

Παραλίγο μαζί προετοιμασία Ολυμπιακός και Πλζεν!

Στο Τιρόλ της Αυστρίας (όχι στο Ζέεφελντ) θα πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός το τελευταίο στάδιο προετοιμασίας του στο εξωτερικό και στο… τσακ δεν θα συναντήσει εκεί την αντίπαλό του στα προκριματικά του Champions League.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν από στις 6 εώς τις 11 Ιουλίου και η Βικτόρια Πλζεν στις 6 Ιουλίου θα επιστρέφει στην Τσεχία!

Θα μπορούσε να γίνει κάτι μοναδικό με λίγα λόγια: Μία… επιτόπια «κατασκοπία» και από τις δύο πλευρές! Θα μπορούσε να στείλει ο Μαρτίνς έναν συνεργάτη του να παρακολουθεί τις προπονήσεις της Βικτόρια και το ίδιο θα μπορούσε να κάνει ο Πάβελ Βρμπα, να στείλει δικό του άνθρωπο στις προπονήσεις των Πειραιωτών!

Είναι σύνηθες άλλωστε το φαινόμενο και ειδικά στο Ζέεφελντ που πήγαινε για προετοιμασία ο Ολυμπιακός εδώ και πολλά χρόνια, να έκανε παράλληλα προπονήσεις και άλλη μία ευρωπαϊκή ομάδα σε ένα διπλανό γήπεδο.

Λίγο έλειψε λοιπόν, ο Ολυμπιακός και η Βικτόρια Πλζεν να συναντηθούν στους πρόποδες των Άλπεων.