Μαρτίνς: «Ομάδα υψηλής ποιότητας η Πλζεν» (vid)

Ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε για το αποτέλεσμα της κλήρωσης και κράτησε χαμηλούς τόνους ενόψει του δεύτερου προκριματικού γύρου.

Μαρτίνς: «Ομάδα υψηλής ποιότητας η Πλζεν» (vid)

Η Βικτόρια Πλζεν θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Για τους «ερυθρόλευκους» το αποτέλεσμα της κλήρωσης είναι ικανοποιητικό, όμως, ο Πέδρο Μαρτίνς διατήρησε χαμηλούς τόνους γνωρίζοντας πως τα παιχνίδια με τους Τσέχους κρύβουν παγίδες.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας του Πειραιά, το OlympiacosTV και τόνισε πως η Βικτόρια Πλζεν είναι ομάδα υψηλής ποιότητας. Ο Πορτογάλος τεχνικός επισήμανε πως είναι σημαντικό να κάνει ένα καλό παιχνίδι μπροστά στον κόσμο.

«Θα συναντήσουμε μία ομάδα με πολύ υψηλή ποιότητα. Πέρσι στο Champions League αυτή η ομάδα είχε πολύ ικανοποιητική πορεία. Η κατάταξη της Τσεχίας είναι υψηλότερη σε σχέση με της Ελλάδας. Από αυτή την άποψη είναι πολύ πιο δυνατή από εμάς. Ο πρωταθλητής Τσεχίας πηγαίνει απευθείας στους ομίλους του Champions League. Επομένως θα έχουμε ένα προκριματικό γύρο πολύ ισορροπημένο. Φυσικά έχουμε τη φιλοδοξία να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League, όμως θα είναι δύσκολο γιατί αντιμετωπίζουμε έναν ποιοτικό αντίπαλο που την τελευταία δεκαετία έχει κερδίσει πρωταθλήματα στην Τσεχία.

Και γι’ αυτό το λόγο αντιμετωπίζουμε αυτό το παιχνίδι γνωρίζοντας πως έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας. Θα είναι δύο παιχνίδια πάρα πολύ ισορροπημένα. Πρέπει να παίξουμε καλά εκεί και στη συνέχεια να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδια μπροστά στους φιλάθλους μας. Εγώ προτιμώ αυτόν τον τρόπο, να παίζουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας. Γιατί όπως και να έχει ξέρουμε πως ο παράγοντας κόσμος είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Όμως και τα δύο παιχνίδια θα είναι μοιρασμένα», είπε χαρακτηριστικά ο Πέδρο Μαρτίνς.

Δείτε τη δήλωση του Πέδρο Μαρτίνς στο OlympiacosTV…