Ζιντάν: "Δεν άξιζε στον Μπουφόν τέτοιο τέλος"

Ο Ζινεντίν Ζιντάν εκθείασε τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν σε δηλώσεις του.

Ζιντάν: "Δεν άξιζε στον Μπουφόν τέτοιο τέλος"

H Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε δυσκολότερα από ό,τι περίμενε στα ημιτελικά με σκορ 1-3. Το γκολ της Ρεάλ σημείωσε ο Ρονάλντο από την βούλα του πέναλτι, καθ' υπόδειξη του Μάικλ Όλιβερ, τις καθυστερήσεις της παράτασης. Για τον καταλογισμό του πέναλτι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Για το θέμα της αποβολής του Ιταλού τερματοφύλακα τοποθετήθηκε ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης Ζινεντίν Ζιντάν:

"Δεν πιστεύω πως άξιζε να βγει με τέτοιο τρόπο έξω ο Μπουφόν, αλλά αυτό είναι κάτι που έγινε. Ό,τι συνέβη στο τέλος του παιχνιδιού δεν μπορεί να αλλάξει όσα έκανε μέχρι εκείνο το σημείο. Είναι ένας καταπληκτικός ποδοσφαιριστής και πιθανώς αυτή να μην ήταν η τελευταία του εμφάνιση στο Champions League".

Όταν ρωτήθηκε για την πολυσυζητημένη φάση του πέναλτι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, με πρωταγωνιστές τους Μεχντί Μπενατία και Λούκας Βάθκεθ, απάντησε:

"Ήταν πέναλτι, μου είπαν πως ήταν πέναλτι. Δεν έχω δει τη φάση, αλλά ο διαιτητής το σφύριξε και είναι κάτι που δεν μπορούμε να αλλάξουμε. Νομίζω, πάντως, πως ήταν πέναλτι", ανέφερε για να συνεχίσει: "Ο Κριστιάνο είναι συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις. Δεν νιώθει πίεση. Πέτυχε το γκολ και μας έδωσε την πρόκριση".

Για την πρόκριση της Ρεάλ στα ημιτελικά του Champions League:

"Δεν πίστεψα πως θα αποκλειστούμε, γιατί είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Δεν ήταν ένα παράξενο ματς, αλλά δεν περιμέναμε πως θα δεχτούμε γκολ στο πρώτο λεπτό. Είχαμε προβλήματα να ελέγξουμε το παιχνίδι. Η αυτοπεποίθηση ήταν με το μέρος τους".