O ισπανικός Τύπος "σταυρώνει" τον Βαλβέρδε

Ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα από τη Ρόμα περιγράφηκε με τα πιο μελανά χρώματα απο τον ισπανικό Τύπο, απόδιδοντας κυρίως ευθύνες στον Ερνέστο Βαλβέλδε. 

O ισπανικός Τύπος "σταυρώνει" τον Βαλβέρδε

Η Ρόμα απέκλεισε από τα ημιτελικά του Champions League την Μπαρτσελόνα και ο ισπανικός Τύπος ασκεί δριμύτατη κριτική στους "μπλαουγκράνα" και κυρίως στη διαχείριση του Ερνέστο Βαλβέρδε.

  • MARCA: "ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ"

    MARCA: "ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ"

    "Καταστροφή στη Ρώμη για το συγκρότημα του Βαλβέρδε. Ιστορική ανατροπή με γκολ των Τζέκο, Ντε Ρόσι και Μανωλά". Στο κάτω μέρος του πρωτοσέλιδου φιγουράρει και ο Πεπ Γκουαρντιόλα, απογοητευμένος από τον αποκλεισμό της Σίτι. 

  • SPORT: "ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ"

    SPORT: "ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ"

    Πιο σκληρή από όλους η Sport. Επίσης σε μάυρο φόντο με τον τίτλο να παραδέχεται ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την αποτυχία της Μπαρτσελόνα. Μεταξύ άλλων αναφέρει: "Η Μπάρτσα άφησε την ανατροπή σε ένα θλιβερό ματς κι έμεινε - ξανά - εκτός Champions League. Ο Βαλβέρδε σχεδίασε ένα αμυντικό ματς και δεν ήξερε να αντιδράσει εγκαίρως για να αποφύγει τον αποκλεισμό".

  • AS: "ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ"

    AS: "ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ"

    "Χτύπημα cule (παρατσούκλι της Μπαρτσελόνα)" με το γκολ του Μανωλά ως κεντρική φωτογραφία της σελίδας.  "Η Ρόμα ήταν καλύτερη από την Μπαρτσελόνα". Από κάτω αναφέρονται οι δηλώσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε στην συνέντευξη Τύπου. 

  • MUNDO DEPORTIVO: "Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ"

    MUNDO DEPORTIVO: "Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ"

    Σε μαύρο φόντο με φωτογραφίες των Βαλβέρδε και Ράκιτς, Πικέ και Μέσι η Mundo Deportivo. Ο τίτλος τα λέει όλα "Η πτώση της Ρώμης". Από κάτω σημειώνεται μεταξύ άλλων: "Μια αγνώριστη Μπάρτσα έμεινε έξω ξανά σε νοκ-άουτ στο "Olimpico". Τζέκο, Ντε Ρόσι και Μανωλάς υπέγραψαν την ρωμαϊκή ανωτερότητα και την "μπλάουγκράνα" καταδίκη".