O Αλισον Μπέκερ έφαγε 7 από την Μπαρτσελόνα και την απέκλεισε δύο σερί χρονιές στα ημιτελικά του UCL

Ιστορική βραδιά για την Λίβερπουλ και τους ποδοσφαιριστές της η 7η Μαϊου του 2019. Πολύ περισσότερο για τον Αλισον Μπέκερ...

O Αλισον Μπέκερ έφαγε 7 από την Μπαρτσελόνα και την απέκλεισε δύο σερί χρονιές στα ημιτελικά του UCL

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ διέλυσε 4-0 τη Μπαρτσελόνα στο Ανφιλντ και, ανατρέποντας το εις βάρος της 0-3 του πρώτου αγώνα, πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League.

Χωρίς Σαλάχ, Φιρμίνο, Κεϊτά (!), τα κεντρικά πρόσωπα του ανεπανάληπτου θριάμβου της αγγλικής ομάδας ήταν οι Οριγκί και Βαϊνάλντουμ, σκόρερς των 4 τερμάτων.

Και κάπου... εδώ, εμφανίζεται ο Αλισον Μπέκερ. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, έχει αποκλείσει τη Μπαρτσελόνα σε ημιτελικό Champions League δύο συνεχόμενες χρονιές, έχοντας δεχθεί 7 γκολ στα πρώτα παιχνίδια!

Πέρυσι, ως τερματοφύλακας της Ρόμα είχε δεχθεί 4 γκολ στη Βαρκελώνη (4-1), αλλά η Ρόμα το γύρισε στο Ολίμπικο, με το ιστορικό γκολ του Κώστα Μανωλά.

Και φέτος, ως τερματοφύλακας της Λίβερπουλ δέχθηκε 3 γκολ στη Βαρκελώνη (3-0), αλλά το Άνφιλντ κατηφόρισε για ακόμη μια φορά και οι Reds με το τελικό 4-0, πρόσθεσαν ακόμα μια χρυσή σελίδα στην ιστορία τους.