Ο Σισοκό δεν γνώριζε πως η Τότεναμ είχε προκριθεί!

Ο μέσος της Τότεναμ φαίνεται ότι δεν κατάλαβε πως το γκολ του Ραχίμ Στέρλινγκ ακυρώθηκε και χρειάστηκε να του το πουν στα αποδυτήρια!

Ο Σισοκό δεν γνώριζε πως η Τότεναμ είχε προκριθεί!

Ο Μούσα Σισοκό της Τότεναμ δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι η ομάδα του είχε προκριθεί στους ημιτελικούς του Champions League, μέχρι που ένα μέλος του προπονητικού επιτελείου, τον πληροφόρησε στα αποδυτήρια πως το τέρμα του Ραχίμ Στέρλινγκ στις καθυστερήσεις του αγώνα είχε ακυρωθεί.

Με την Σίτι να προηγείται με 4-3 και το συνολικό σκορ να είναι στο 4-4 υπέρ της Τότεναμ λόγω των εκτός έδρας γκολ, το τέρμα του Ραχίμ Στέρλινγκ στις καθυστερήσεις έδινε την πρόκριση στην ομάδα του Γκουαρντιόλα, βάζοντας "φωτιά" στο Έτιχαντ, πριν ανατραπεί η απόφαση όταν μέσω του VAR φάνηκε ότι ο Σέρχιο Αγουέρο ήταν οφσάιντ στην αρχή της φάση.

Σε δηλώσεις που έκανε στην γαλλική εφημερίδα "L' Equipe" ανέφερε τα εξής: "Ήμουν στον πάγκο, είδα το 5-3 και ήμουν σε τέτοια κατάσταση που έφυγα κατευθείαν για τα αποδυτήρια. Ήμουν μόνος και δεν υπήρχαν τηλεοράσεις. Στο μυαλό μου είχαμε αποκλειστεί.

Μετά ήρθε ένα μέλος της ομάδας και μου φώναξε ότι τα καταφέραμε. Αναρωτήθηκα, πώς. Μου είπε τι έγινε, φόρεσα μια μπλούζα, αγνόησα τον τραυματισμό μου και βγήκα έξω να μην χάσω την ιστορική στιγμή".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ