Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ 4-3: Ματσάρα και η Τότεναμ στους "4" , μετά απο 57 χρόνια (Highlights)

Οι «πετεινοί» με τα εκτός έδρας γκολ πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Πέντε τέρματα σε 17’ λεπτά στο πρώτο ημίχρονο κι άλλα δύο στην επανάληψη!

Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ 4-3: Ματσάρα και η Τότεναμ στους "4" , μετά απο 57 χρόνια (Highlights)

Απολαυστικό παιχνίδι στο «Etihad». Στο 4' ο Στέρλινγκ χάρισε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, όμως η απάντηση των παικτών του Ποκετίνο ήταν άμεση. Ο Σον με δύο τέρματα στο 7’ και στο 9’ έβαλε μπροστά την Τότεναμ, δίνοντάς της ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης, με δεδομένο και το 1-0 του πρώτου αγώνα.

Παρ’ όλα αυτά, η αντίδραση της Σίτι ήταν άμεση δίνονται νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Στο 11' ο Μπερνάρντο Σίλβα ισοφάρισε και στο 21' ξανά ο Στέρλινγκ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα γκολ της βραδιάς.

Οι δύο ομάδες πήγαν με αυτό το 3-2 στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, με την Τότεναμ να προκρίνεται με αυτό το σκορ, αλλά τη Σίτι να έχει επιστρέψει για τα καλά. Ο Σισοκό έγινε αλλαγή στο 40’ λόγω τραυματισμού.

Στην επανάληψη η Σίτι μπήκε πολύ δυνατά ψάχνοντας το γκολ της πρόκρισης. Ο Γιορίς όμως ήταν καθοριστικός στα πρώτα λεπτά. Όμως δεν τα κατάφερε στο 59’ όταν απέναντί του βρέθηκε ο Κουν Αγκουέρο και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 4-2.

Η Σίτι πλέον είχε σκορ πρόκρισης. Όμως οι «πετεινοί» πανηγύρισαν ξανά έστω κι αν χρειάστηκε ο ρέφερι να δει το VAR για να μετρήσει το τέρμα του Γιορέντε (73’), κρίνοντας πως δεν χρησιμοποιεί το χέρι του για να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Στο 94’ ο Στέρλινγκ σκοράρει για το 5-3, αλλά το γκολ δεν μέτρησε. Ο Τσακίρ συμβουλεύτηκε το VAR και το ακύρωσε για οφσάιντ στον Αγκουέρο.

Το 4-3 έμεινε ως το φινάλε κι έτσι η Τότεναμ βρίσκεται στα ημιτελικά.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον – Γουόκερ, Κομπανί, Λαπόρτ, Μεντί (84’ Σανέ) – Γκουντογκάν, Σίλβα, Ντε Μπρούινε – Μπερνάρντο Σίλβα (62’ Φερναντίνιο), Στέρλινγκ, Αγκουέρο.

Τότεναμ: Γιορίς – Τρίπιερ, Αλντερβάιρελντ, Φερτόνχεν, Ρόουζ (90'+1' Σάντσες) – Γουνιγιάμα, Σισοκό (41’ Γιορέντε) – Ντέλε Άλι, Έρικσεν, Λούκας Μόουρα (81’ Ντέιβις) – Σον.