Ο Έλληνας του Άγιαξ αποκαλύπτει τα μυστικά της ομάδας-θαύμα (vid)

Ο Κώστας Λάμπρου μιλάει για τα επιτεύγματα του Αίαντα και τις επικές προκρίσεις επί της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γιουβέντους.

Ο Έλληνας του Άγιαξ αποκαλύπτει τα μυστικά της ομάδας-θαύμα (vid)

Ο Άγιαξ έχει αναγκάσει όλη την Ευρώπη να μιλάει γι’ αυτόν. Έχει φτάσει στα ημιτελικά του Champions League αφήνοντας εκτός αρχικά τη Ρεάλ Μαδρίτης και στη συνέχεια τη Γιουβέντους. Είναι η ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στη φετινή διοργάνωση και αυτό αποτυπώνεται στα αποτελέσματα.

Οι μεγάλες επιτυχίες του Άγιαξ και πολύ περισσότερο το ωραίο και σύγχρονο ποδόσφαιρο που παίζει έχει ως αποτέλεσμα όλος ο κόσμος να ασχολείται με το θαύμα της ομάδας του Άμστερνταμ.

Στην ομάδα που κερδίζει το χειροκρότημα όλης της Ευρώπης υπάρχει κι ένας Έλληνας. Ο λόγος για τον Κώστα Λάμπρου. Πρόκειται για τον 27χρονο τερματοφύλακα που αποτελεί μέρος της εξαιρετικής ομάδας του Άγιαξ.

Ο Λάμπρου έχει παίξει ποδόσφαιρο μόνο στην Ολλανδία, αφού ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Φέγενορντ, συνέχισε στην Εξέλσιορ πήγε στη Βίλεμ και το καλοκαίρι του 2017 κατέληξε στον Άγιαξ. Ο 27χρονος πορτιέρε μίλησε στην Cosmote TV για τα μυστικά της επιτυχίας του φετινού Άγιαξ και δεν έκρυψε φυσικά πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ονειρεύονται τον τελικό του Champions League.

Δείτε όλα όσα είπε ο Κώστας Λάμπρου στη συνδρομητική τηλεόραση…