Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-0: Άλλη κλάση οι «μπλαουγκράνα»! (highlights)

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πήρε άνετα και δίκαια την πρόκριση στα ημιτελικά κερδίζοντας για δεύτερη φορά τη Γιουνάιτεντ, αυτή τη φορά με 3-0, χάρη στα δύο γκολ του Μέσι και το ένα του Κοουτίνιο.

Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-0: Άλλη κλάση οι «μπλαουγκράνα»! (highlights)

Ψήγματα της διαφοράς δυναμικότητας ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχαν φανεί και από το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο «Ολντ Τράφορντ» για τα προημιτελικά του Champions League.

Το βράδυ της Τρίτης (16/4), όμως, αυτή η διαφορά φάνηκε ξεκάθαρα και εκκωφαντικά στο χορτάρι του «Καμπ Νόου», με τους «μπλαουγκράνα» να επικρατούν με το ευρύ 3-0 και σε συνδυασμό με το «μαξιλαράκι» του πρώτου αγώνα, να παίρνουν πανηγυρικά το εισιτήριο για τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.

Η Γιουνάιτεντ είχε ένα πολύ καλό πρώτο 7λεπτο, με τον Μάρκους Ράσφορντ μάλιστα να έχει προσπάθεια στο δοκάρι στο 6', όμως από εκεί κι έπειτα ανέλαβε δράση ο κορυφαίος εν ενεργεία παίκτης στον κόσμο.

Δείτε το 1-0 του Μέσι:

Ο Λιονέλ Μέσι αρχικά έκανε ένα υπέροχο σόλο και εξίσου εξαιρετικό τελείωμα στο 16' για να ανοίξει το σκορ με το αριστερό, ενώ στο 20' ο Νταβίδ Ντε Χέα έκανε απίστευτη γκάφα σε αδύναμο δεξί σουτ του Αργεντινού, καθώς η μπάλα πέρασε μέσα από τα χέρια του και κατέληξε ξανά στα δίχτυα του για το 2-0!

Δείτε το 2-0 του Μέσι:

Κάπου εκεί όλα είχαν τελειώσει, καθώς η Γιουνάιτεντ ήθελε μεν, όμως ήταν φανερό ότι δεν μπορούσε, έτσι το παιχνίδι πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα. Το σπάνιας ομορφιάς γκολ του Φιλίπε Κοουτίνο στο 63' ήταν απλά το... κερασάκι στην τούρτα νίκης των Καταλανών, οι οποίοι πλέον περιμένουν τον αντίπαλό τους από το ζευγάρι Λίβερπουλ-Πόρτο που αγωνίζεται αύριο Τετάρτη (17/4)...

Δείτε το 3-0 του Κοουτίνιο:

Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σέρχι Ρομπέρτο (71' Σεμέδο), Πικέ, Λενγκλέ, Άλμπα, Μπούσκετς, Ράκιτιτς, Άρτουρ (75' Βιδάλ), Κοουτίνιο (81' Ντεμπελέ), Μέσι, Σουάρες.

ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Τζόουνς, Λίντελοφ, Σμόλινγκ, Γιάνγκ, Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά, Λίνγκαρντ (80' Σάντσες), Μαρσιάλ (65' Νταλότ), Ράσφορντ (73' Λουκάκου).

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης: