Κλοπ: «Στόχος το Champions League και το πρωτάθλημα»

Σε… πελάγη ευτυχίας ο προπονητής της Λίβερπουλ μετά την πρόκριση των «κόκκινων» στα προημιτελικά του Champions League σε βάρος της Μπάγερν Μονάχου

Κλοπ: «Στόχος το Champions League και το πρωτάθλημα»


Με ένα πλατύ χαμόγελο παρουσιάστηκε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, έπειτα από την πρόκριση της ομάδας του στην 8άδα του Champions League. Οι «κόκκινοι» επιβλήθηκαν 3-1 της Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία στον μεταξύ τους επαναληπτικό για τη φάση των «16» του θεσμού και εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στην κλήρωση των προημιτελικών της Παρασκευής, με τον Γερμανό τεχνικό να εμφανίζεται ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιτυχία των «κόκκινων» μετά τη λήξη του ματς με τους Βαυαρούς.

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη και πολύ περισσότερο κόντρα σε μία μεγάλη αντίπαλο όπως είναι η Μπάγερν Μονάχου. Είναι μία σημαντική νίκη τόσο για μένα όσο και για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές μας, που μας γεμίζει αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας», είπε μεταξύ άλλων ο Κλοπ.

Όσον αφορά για την προσπάθεια που κάνει παράλληλα η ομάδα του και στην Πρέμιερ Λιγκ, σημείωσε: «Όταν ξεκινήσαμε το πρότζετ στη Λίβερπουλ το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν πάντα στόχος μας και θα ήταν ασέβεια για τη διοργάνωση να μην κάνουμε την προσπάθειά μας στο θεσμό, λόγω της μάχης που δίνουμε την εφετινή αγωνιστική περίοδο για τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας στο πρωτάθλημα και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Στόχος μας είναι το Τσάμπιονς Λιγκ και το πρωτάθλημα».