Οπαδός της Γιουνάιτεντ μαχαιρώθηκε στο Παρίσι

Επίθεση από οδηγό ταξί δέχτηκε φίλαθλος της Μάντσεστερ, μετά την πρόκριση της αγγλικής ομάδας του στα προημιτελικά του Champions League

Οπαδός της Γιουνάιτεντ μαχαιρώθηκε στο Παρίσι

Ένας οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχτηκε επίθεση στο Παρίσι από οδηγό ταξί, που τον μαχαίρωσε στο στήθος μετά την πρόκριση των «κόκκινων διαβόλων» στα προημιτελικά του Champions League με τη νίκη (1-3) επί της Παρί Σεν Ζερμέν στο «Παρκ ντε Πρενς».

Όπως ανέφερε το βρετανικό δίκτυο "SkySports", ο 44χρονος επέστρεφε στο κέντρο της πόλης από το γήπεδο μετά το τέλος της συνάντησης με τρεις ακόμα φιλάθλους, όταν ο οδηγός έκανε στην άκρη και τους ζήτησε να βγουν από το ταξί του επειδή τραγουδούσαν συνθήματα.

Στη συνέχεια, ο οδηγός έβγαλε ένα μαχαίρι και απείλησε τη γυναίκα της παρέας, ώσπου ο 44χρονος μπήκε στη μέση και μαχαιρώθηκε από τον οδηγό. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, ο δράστης έφυγε με το ταξί του και το θύμα παρέμεινε πεσμένο στο πεζοδρόμιο , ώσπου ένα άτομο της παρέας σταμάτησε ένα διερχόμενο όχημα για να μεταφέρει τον 44χρονο στο νοσοκομείο.

Ο οπαδός υποβλήθηκε σε επέμβαση και οι γαλλικές Αρχές ξεκίνησαν την αναζήτηση του δράστη. Μάλιστα, έχει ήδη συλληφθεί ένας ύποπτος αλλά ακόμα δεν έχει βρεθεί το μαχαίρι της επίθεσης.