Χωρίς Ρόμπεν η Μπάγερν με Λίβερπουλ

Ο προπονητής των Βαυαρών, Νίκο Κόβατς, επιβεβαίωσε την απουσία του Ολλανδού επιθετικού από τον επαναληπτικό με τους «κόκκινους» στο Champions League

Χωρίς Ρόμπεν η Μπάγερν με Λίβερπουλ

Δίχως τον Άριεν Ρόμπεν θα αγωνιστεί η Μπάγερν στον αγώνα ρεβάνς κόντρα στην Λίβερπουλ την επόμενη εβδομάδα (13/03) στο Μόναχο, για τη φάση των «16» του Champions League. Ο Ολλανδός επιθετικός ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα τραυματισμού στη γάμπα και δεν θα είναι έγκαιρα έτοιμος για το παιχνίδι κόντρα στους «κόκκινους».

Το σχετικό θέμα επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, Νίκο Κόβατς, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, ενόψει του εντός έδρας αγώνα κόντρα στους «λύκους» της Βόλφσμπουργκ το Σάββατο για την 25η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.

«Ο Άριεν Ρόμπεν τραυματίστηκε στη γάμπα και δεν θα είναι έτοιμος για να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Ο Κομάν είναι σε καλή κατάσταση και είμαστε αισιόδοξοι για το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ. Ο Ρόμπεν σίγουρα δεν θα είναι έτοιμος γι’ αυτό το ματς. Επίσης, περιμένουμε τον Τολισό να επιστρέψει στο τέλος του τρέχοντος μηνός», είπε σχετικά.

Υπενθυμίζεται πως Μπάγερν Μονάχου και Λίβερπουλ έμειναν στο «λευκό» 0-0 στο πρώτο μεταξύ τους ματς στο "Άνφιλντ" για τη φάση των «16» του Champions League και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για την πρόκριση στα προημιτελικά ενόψει της ρεβάνς στο Μόναχο.