Επεισόδιο Σέρχιο Ράμος – Φλορεντίνο Πέρεθ στη Ρεάλ

Ανέβηκαν οι τόνοι στα αποδυτήρια της «βασίλισσας» μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ στο Champions League

Επεισόδιο Σέρχιο Ράμος – Φλορεντίνο Πέρεθ στη Ρεάλ

Επεισόδιο στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης ανάμεσα στον αρχηγό των «μερένχες» Σέρχιο Ράμος και τον πρόεδρο της ισπανικής ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της η «AS».

Μετά την ήττα της «βασίλισσας» με το βαρύ 4-1 από τον Άγιαξ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» στον επαναληπτικό των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Champions League, ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ευρώπης επισκέφτηκε τους παίκτες για να τους τα… ψάλει στα αποδυτήρια για την εμφάνισή τους.

Κάποια στιγμή, οι τόνοι ανέβηκαν με τον Πέρεθ να κατηγορεί τους ποδοσφαιριστές για έλλειψη αφοσίωσης και χαρακτήρισε ντροπιαστική την εμφάνισή τους στο ματς και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τότε απάντησε ο Σέρχιο Ράμος και έστρεψε τα «βέλη» του κατά του Πέρεθ και της διοίκησης της ομάδας για τον κακό σχεδιασμό το περασμένο καλοκαίρι. Ο πρόεδρος της Ρεάλ απείλησε τον παίκτη ακόμα με διακοπή συμβολαίου και ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός απάντησε: «Με πληρώνεις (σ.σ. αποζημίωση) κι έφυγα! Έχω δώσει τα πάντα και έχω ματώσει για αυτό το σήμα, τον σύλλογο ακόμα και για εσένα».