Ανεξήγητο το πέναλτι για τον πρόεδρο της Παρί

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί στάθηκε στο πέναλτι που κέρδισε η Γιουνάιτεντ και της χάρισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, ενώ παράλληλα εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον Τούχελ

Ανεξήγητο το πέναλτι για τον πρόεδρο της Παρί

Ψύχραιμος παραμένει ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, παρά τον αποκλεισμό της ομάδας του από τη συνέχεια του Champions League. Οι «πρωτευουσιάνοι» παρά τη νίκη τους με 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «16» της διοργάνωσης, ηττήθηκαν 3-1 από τους «κόκκινους διαβόλους» στη ρεβάνς του «Παρκ ντε Πρενς» και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του θεσμού.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Νασέρ Αλ – Κελαϊφί, στάθηκε στο πέναλτι που κέρδισαν οι «κόκκινοι διάβολοι» στις καθυστερήσεις του χθεσινού παιχνιδιού, με το οποίο πέτυχαν το 1-3, και σε δηλώσεις του επεσήμανε: «Είμαι πολύ απογοητευμένος, δεν καταλαβαίνω πώς καταφέραμε να χάσουμε το παιχνίδι, ενώ παίζαμε πολύ καλά, παρά το δώρο που τους δώσαμε στο δεύτερο γκολ, μετά υπήρξε και το πέναλτι στο 90' που δεν μπορώ ακόμη να εξηγήσω».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Το ποδόσφαιρο δεν είναι μαθηματικά. Tώρα πρέπει να δουλέψουμε και να αναλύσουμε τι έγινε. Είμαστε πεπεισμένοι ότι αν παίζαμε δέκα φορές αυτό το παιχνίδι δεν θα χάναμε με 1-2, ειδικά με το πέναλτι στο 90ο λεπτό».

Πέραν αυτών, όσον αφορά το μέλλον του Τόμας Τούχελ στον πάγκο της ομάδας, ο ισχυρός άνδρας της Παρί, σημείωσε: «Ο Τούχελ; Εμπιστεύομαι τον προπονητή και τις αποφάσεις του. Δεν θα πάρω βιαστικές αποφάσεις επειδή χάσαμε ένα παιχνίδι. Θα αναλύσουμε τα πάντα ψύχραιμα, ξεκινώντας από την υπόθεση ότι εμπιστευόμαστε τον προπονητή».