Παρί Σεν Ζερμέν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3: Ο θρύλος ξαναζεί (highlights)

Με πέναλτι του Ράσφορντ στις καθυστερήσεις η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με 3-1 την Παρί Σεν Ζερμέν και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Παρί Σεν Ζερμέν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3: Ο θρύλος ξαναζεί (highlights)

Η αποδεκατισμένη από τους τραυματισμούς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τη θηλιά στο λαιμό από το 0-2 του πρώτου αγώνα, νίκησε 3-1 την χλιδάτη Παρί Σεν Ζερμέν στην έδρα της και πήρε πανηγυρική πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

To γκολ που έκρινε τον αγώνα σημείωσε ο Μάρκους Ράσφορντ στις καθυστερήσεις με εκτέλεση πέναλτι. Πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής Σκόμινα αφού συμβουλεύτηκε το VAR.

Δείτε τα highlights του αγώνα...

Σε σουτ του Ερέρα στο 92΄, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Κιμπεμπέ, ο οποίος είχε γυρισμένη την πλάτη. Ο διαιτητής δεν ήταν σίγουρος. Πήγε και είδε τη φάση στο VAR. Kι αμέσως έδειξε την άσπρη βούλα...

Οι Γάλλοι αυτοκτόνησαν. Αλλά η κακή βραδιά φάνηκε από την αρχή. Στο 2΄ ο Τίμο Κέρερ έδωσε τη μπάλα στον Λουκάκου που πέρασε τον Μπουφόν κι έκανε το 0-1. Στο 11ο λεπτό ο Μπερνάτ ισοφάρισε 1-1 και η Παρί έχασε κι άλλες ευκαιρίες για να προηγηθεί.

Κι εκεί που όλοι περίμεναν το γκολ αυτό ήρθε αλλά στην άλλη εστία. Ο Μπουφόν απέτυχε να μπλοκάρει σε μακρινό σουτ του Ράσφορντ και ο Λουκάκου στο 31’ έγραψε το 1-2.

Στο β΄ ημίχρονο τα πόδια των Παριζιάνων έγιναν βαριά από το άγχος. Στο 83΄ ο Ντε Χέα νίκησε τον Εμπαπέ σε τετ-α-τετ, ενώ στην συνέχεια της φάσης, ο Μπερνάτ σε κενή εστία σημάδεψε το δοκάρι!

Μετά έγινε η φάση στο 91΄και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έζησε άλλη μια μαγική βραδιά, αυτή τη φορά ως προπονητής.


ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Μπουφόν, Κέρερ (70’ Παρέδες), Τιάγκο Σίλβα, Κιμπεμπέ, Βεράτι, Μαρκίνιος, Ντάνι Άλβες, Μπερνάτ, Ντι Μαρία, Ντράξλερ (70’ Μενιέ), Μπαμπέ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Μπαϊγί (36’ Νταλότ), Σμόλινγκ, Λιντέλεφ, Σο, ΜακΤόμινι, Φρεντ, Γιανγκ (87’ Γκρίνγουντ), Αντρέας Περέιρα (80’ Τσονγκ), Ράσφορντ, Λουκάκου.