Total Football στη Μαδρίτη. Ο Αγιαξ διέλυσε 4-1 τη Ρεάλ (highlights)

Ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο από τον Αγιαξ στη Μαδρίτη! Οι Ολλανδοί συνέτριψαν με το εντυπωσιακό 1-4 την κάτοχο του Champions League, Ρεάλ και την πέταξαν εκτός προημιτελικών!

Total Football στη Μαδρίτη. Ο Αγιαξ διέλυσε 4-1 τη Ρεάλ (highlights)

Μοναδική παράσταση από τον Αγιαξ στη Μαδρίτη και τεράστια πρόκριση στους "8" του Champions League, αφού ανέτρεψε το 1-2, σκορ με το οποίο είχε ηττηθεί στο Αμστερνταμ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν 2-0, πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο! Στο 7' ο Κρόος έχασε τη μπάλα, με τον Τάντιτς να μπαίνει στην περιοχή να δίνει στον Ζιγές ο οποίος πλάσαρε και έκανε το 1-0 για τους Ολλανδούς.

Στο 18', ο Τάντιτς έκανε μια εκπληκτική προσπάθεια, πέρασε με "ρουλέτα" τον Καζεμίρο και πάσαρε στον Νέρες, ο οποίος με ωραία ενέργεια και πλασέ έκανε το 2-0 για τον Άγιαξ και του δίνει σκορ πρόκρισης.

Καταστροφικό πρώτο ημίχρονο για τη Ρεάλ, η οποία πέρα από το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, είχε δύο δοκάρια και δύο αναγκαστικές -λόγω τραυματισμού- αλλαγές.

Στην επανάληψη, ο Αίαντας συνέχισε στο ίδιο τέμπο.

Στο 62' ο Άγιαξ έκανε το 0-3, με εκπληκτικό σουτ του Τάντιτς έξω από την περιοχή, με τη φάση να έχει ξεκινήσει από πλάγιο άουτ - αλλά τον διαιτητή να συμβουλεύεται το VAR και να μην βρίσκει κάτι επιλήψιμο.

Στο 70' η Ρεάλ μείωσε σε 1-3 με τον Ασένσιο. Σε πάσα από τα αριστερά ο επιθετικός της Ρεάλ έγινε κάτοχος της μπάλας και με όμορφο διαγώνιο σουτ μείωσε σε 3-1.

Ολα τελείωσαν στο 72' με το απίστευτο γκολ του Σένε. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ στο αριστερό άκρο, ο Σενέ εκτέλεσε απευθείας νικώντας τον Κουρτουά για το τελικό 1-4, που έδωσε στον Αγιαξ θριαμβευτική πρόκριση στους "8" του Champions League.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Νάτσο, ο οποίος είδε δυο κίτρινες στην ίδια φάση. Αρχικά έκανε φάουλ στον Ντε Μπεέκ και πήρε την πρώτη κίτρινη και εν συνεχεία έσπρωξε τον Ζιγές και αποβλήθηκε.

Δείτε τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα:

Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)

Κόκκινη: 90΄+3 Νάτσο (2η κίτρινη)

Κίτρινες: Καρβαχάλ, Νάτσο - Μαζραουί

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Σαντιάγκο Σολάρι): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Βαράν, Νάτσο, Ρεγκιλόν, Κρόος, Μόντριτς, Κασεμίρο (87΄ Βαλβέρδε), Λούκας Βάσκεθ (29΄ Μπέιλ), Βινίσιους (35΄ Ασένσιο), Μπενζεμά.

ΑΓΙΑΞ (Έρικ τεν Χαγκ): Ονάνα, Μαζραουί (81΄ Βέλτμαν), Ντε Λιχτ, Μπλιντ, Ταλιαφίκο, Ντε Γιονγκ, Σένε (73΄ Ντε Βιτ), Ζίγεκ, Ντε Μπέεκ, Τάντιτς, Νέρες (74΄ Ντόλμππεργκ).