Με Φέργκιουσον η Γιουνάιτεντ στο Παρίσι

Ο Σκωτσέζος θρύλος ακολούθησε την αποστολή της Μάντσεστερ για τον αυριανό επαναληπτικό με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League

Με Φέργκιουσον η Γιουνάιτεντ στο Παρίσι

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μετέβη στο Παρίσι με την υπόλοιπη αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τον αυριανό αγώνα ρεβάνς της αγγλικής ομάδας με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Παρκ ντε Πρενς», στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League.

Πρόθεση του Σκωτσέζου θρυλικού προπονητή είναι να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές των «κόκκινων διαβόλων», στην προσπάθεια που θα καταβάλουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0 του πρώτου αγώνα και να πάρουν την πρόκριση στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Άλλωστε, η αποστολή της Μάντσεστερ είναι ακόμα πιο δύσκολη αν αναλογιστεί κανείς πως αντιμετωπίζει και πολλά προβλήματα απουσιών. Εκτός "μάχης" έχουν τεθεί οι Αλέξις Σάντσες, Ερέρα, Λίνγκαρντ, Μάτα, Μάτιτς και Βαλέντσια που είναι τραυματίες, όπως επίσης και ο τιμωρημένος Πολ Πογκμπά, ενώ την ίδια στιγμή αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Τζόουνς και Μαρσιάλ.