Λίβερπουλ-Μπάγερν Μονάχου 0-0: Όρθιοι στο «Άνφιλντ» οι Γερμανοί (vid)

Η Μπάγερν αμύνθηκε σωστά μέσα στο «Άνφιλντ» και κατάφερε να εγκλωβίσει την ομάδα του Κλοπ και να πάρει το 0-0.

Λίβερπουλ-Μπάγερν Μονάχου 0-0: Όρθιοι στο «Άνφιλντ» οι Γερμανοί (vid)

Η Μπάγερν Μονάχου διάβασε εξαιρετικά το παιχνίδι της Λίβερπουλ και στάθηκε όρθια μέσα στο «Άνφιλντ». Το 0-0 του πρώτου μεταξύ τους αγώνα αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς του Μονάχου, αλλά είναι και ένα αποτέλεσμα πολύ πονηρό.

Στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης η ομάδα του Κλοπ κυριάρχησε στο γήπεδο, αλλά στη συνέχεια η Μπάγερν έκλεισε τους διαδρόμους προς την εστία του Νόιερ. Οι Βαυαροί αμύνθηκαν σωστά και εγκλώβισαν τους ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ.

Κάπως έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 παρά το γεγονός πως στο δεύτερο ημίχρονο οι Άγγλοι μπήκαν στο γήπεδο δυνατά, αλλά και πάλι χάθηκαν στην καλή άμυνα των Γερμανών. Τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς της 13ης Μαρτίου στο Μόναχο, ενώ η ομάδα του Κλοπ διατήρησε το αήττητο για 21ο εντός έδρας παιχνίδι της.

Διαιτητής: Τζανλούκα Ρόκι (Ιταλία)

Κίτρινες: Χέντερσον - Κίμιχ (χάνει τη ρεβάνς)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ, Κεϊτά (76΄ Μίλνερ), Φιρμίνο (76΄ Οριγκί), Μανέ, Σαλάχ, Χέντερσον, Ρόμπερτσον, Μάτιπ, Αλεξάντερ-Αρνολντ

ΜΠΑΓΕΡΝ (Νίκο Κόβατς): Νόιεερ, Σίλε, Χούμελς, Τιάγκο Αλκάνταρα, Χάβι Μαρτίνεθ, Λεβαντόφσκι, Χάμες Ροντρίγκες (87΄ Σάντσες), Γκνάμπρι (90΄+1 Ραφίνια), Αλάμπα, Κομάν (81΄ Ριμπερί), Κίμιχ.