Λιόν - Μπαρτσελόνα 0-0: Ακόμα... χάνουν ευκαιρίες οι «μπλαουγκράνα»! (vid)

Στο «μηδέν» έμεινε το ματς στην έδρα της Λιόν, ωστόσο οι Καταλανοί... βαρέθηκαν να χάνουν γκολ! Δείτε σε βίντεο τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Λιόν - Μπαρτσελόνα 0-0: Ακόμα... χάνουν ευκαιρίες οι «μπλαουγκράνα»! (vid)

«Ανοιχτούς λογαριασμούς» ενόψει της ρεβάνς της 13ης Μαρτίου στο «Καμπ Νου» άφησαν Λιόν και Μπαρτσελόνα, μετά το αποψινό (19/2) 0-0 στη Γαλλία, στον πρώτο αγώνα των «16» του Champions League.

Παρά τη «λευκή» ισοπαλία, πάντως, τόσο οι «γκον» όσο και οι «μπλαουγκράνα» σπατάλησαν... μπόλικες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Ειδικά οι Καταλανοί, σε ορισμένα «φλογερά» διαστήματα στο β' μέρος, έφτιαξαν (κι έχασαν) φάσεις σωρηδόν μπροστά στα γαλλικά καρέ.

Τα πάντα πλέον θα κριθούν στην Βαρκελώνη, με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε να διατηρεί ανέπαφη την εστία της σε τέταρτο εκτός έδρας ματς και να παίρνει ένα μικρό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στο «Καμπ Νου». Ρέφερι της συνάντησης ήταν ο Τούρκος Τσινεΐτ Τσακίρ.

ΛΙΟΝ (Μπρούνο Ζενεσιό): Λόπες, Ντεναγιέρ, Μαρσέλο, Τεριέ (76' Κορνέ), Αουάρ, Ντεμπελέ, Τραορέ (69' Τουσάρ), Ντεπάι, Ντιμπουά, Μεντί, Ντομπελε (84' Τσεϊχ).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Σουάρες, Μέσι, Ντεμπελέ (68' Κουτίνιο), Λενγκλέ, Άλμπα, Σέρζι Ρομπέρτο (81' Βιδάλ).

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης: