Champions League: Έσπασε την «κατάρα» η Ρόμα (2-1) - Αρκούσαν οι Ντι Μαρία, Εμπαπέ (0-2)

Η Ρόμα με πρωταγωνιστή τον Ζανιόλο πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στην Πόρτο. Άλμα πρόκρισης από την Παρί που επικράτησε 2-0 της Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ». Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα και τα γκολ των αναμετρήσεων (vids).

Champions League: Έσπασε την «κατάρα» η Ρόμα (2-1) - Αρκούσαν οι Ντι Μαρία, Εμπαπέ (0-2)

Η Ρόμα έσπασε την «κατάρα» και νίκησε για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση την Πόρτο, κάνοντας παράλληλα το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «8» του Champions League.

Παρότι στο πρώτο μέρος το ματς ανάμεσα στη Ρόμα και την Πόρτο δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, η επανάληψη κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Οι «τζιαλορόσι» βρήκαν δίχτυα στο 70' με τον Ζανιόλο έπειτα από ασίστ του Τζέκο. Ο 19χρονος Ιταλός έξι λεπτά αργότερα (76') διπλασίασε τόσο τα προσωπικά του τέρματα όσο και της ομάδας του.

Οι «δράκοι» μείωσαν στο 79' με τον Αντριάν Λόπεζ και παρέμειναν στο παιχνίδι της πρόκρισης. Όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό του «Ντραγκάο».

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα Ρόμα-Πόρτο:

Στο ματς της Αγγλίας, η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε άλμα πρόκρισης και επικράτησε με 2-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παίρνοντας αποφασιστικό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού του Παρισιού.

Στο πρώτο μέρος αμφότερες οι ομάδες είχαν ρυθμό και τις στιγμές τους να προηγηθούν. Στην επανάληψη όμως η ομάδα του Τόμας Τούχελ έδειξε την ανωτερότητα της. Με τον Ντι Μαρία να μοιράζει δύο ασίστ (Κιμπεμπέ 54', Εμπαπέ 61'), στην επιστροφή του στο Νησί, και τον Εμπαπέ να δείχνει ικανός να επωμιστεί το βάρος της επίθεσης, η Παρί πήρε σχετικά άνετα τη νίκη και πλέον βλέπει την οχτάδα.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα Μάντσεσερ Γ.-Παρί: