Ντι Φραντσέσκο: «Αυτή η ομάδα δεν έχει συνέχεια...»

Ντι Φραντσέσκο: «Αυτή η ομάδα δεν έχει συνέχεια...»

Στην έλλειψη συνέχειας, εστίασε ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο για την ήττα (2-1) της Ρόμα από την Σαχτάρ, που μάλιστα έφτασε με ανατροπή. «Μου φαίνεται σαν να έχω δει δύο ομάδες από την πλευρά μας στο γήπεδο και μετά το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε θα έπρεπε να αλλάξω πολλά. Σε αυτή την ομάδα δεν υπάρχει συνέχεια. Όταν έγινε το 1-1, ήμασταν διχασμένοι και στο δεύτερο ημίχρονο δεν μου άρεσε η διαχείριση του παιχνιδιού. Το γήπεδο είπε ότι ήταν καλύτεροι από εμάς, αλλά μπορούμε να νικήσουμε στην Ρώμη. Όμως πρέπει να εξηγήσω ότι αυτό δεν θα είναι εύκολο», είπε ο προπονητής της Ρόμα.

«Υπήρχαν δύο διαφορετικές ταχύτητες σκέψης στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Κάναμε λάθος σε γενικές γραμμές στην απομάκρυνση της μπάλας. Στο ημίχρονο ζήτησα να σημειώσουμε ένα ακόμα γκολ», πρόσθεσε.

«Μόνο η δουλειά μπορεί να αλλάξει τα πράγματα, αλλά λυπάμαι που η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο δεν συνεχίσθηκε. Σαν να μην υπήρχε ηθικό, ενώ αυτό που είχε γίνει στο πρώτο ημίχρονο, έπρεπε να μας δώσει δύναμη για το δεύτερο».