ΑΕΚ: Κανονικά ο Κοϊτά

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός από την Μαυριτανία, θα βρίσκεται στη διάθεση του Μάρκο Νίκολιτς για την αυριανή (26/8) ρεβάνς

ΑΕΚ: Κανονικά ο Κοϊτά

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από τη Νέα Φιλαδέλφεια για την κατάσταση του Αμπουμπακαρί Κοϊτά.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός από την Μαυριτανία, θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Μάρκο Νίκολιτς για την αυριανή (26/8) ρεβάνς των play off του Champions League απέναντι στη Λέφσκι Σόφιας, κάτι που επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Σέρβος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου. «Όλοι είναι έτοιμοι για το παιχνίδι», ήταν χαρακτηριστικά η απάντηση του.

Ο Κοϊτά θυμίζουμε απουσίασε από την πρεμιέρα πρωταθλήματος με τον Ηρακλή λόγω ενοχλήσεων ωστόσο ο Μάρκο Νίκολιτς μετά το ματς με τον Γηραιό είχε διευκρινίσει με τοποθετήσεις του τότε πως η κατάσταση του δεν ενέπνεε κάποια ανησυχία.

Έτσι, όπως αναμενόταν, ο παίκτης αφού προφυλάχθηκε, επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς και θα είναι διαθέσιμος για την μεγάλη μάχη της Τετάρτης απέναντι στους Βούλγαρους.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110