Μπλάσβιχ: «Απόλυτη συγκέντρωση στην άμυνα»
Ο Γιάνις Μπλάσβιχ αναφέρθηκε στην ερχόμενη ρεβάνς της Λεβερκούζεν με τον Ολυμπιακό (24/2, 22:00).
Ο Γιάνις Μπλάσβιχ εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Λεβερκούζεν στη συνέντευξη Τύπου της ερχόμενης ρεβάνς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (24/2, 22:00).
Ο τερματοφύλακας της Λεβερκούζεν, παραδέχθηκε ότι ένα από τα δυνατά σημεία των πρωταθλητών Ελλάδας είναι οι στημένες φάσεις.
Αρχικά δήλωσε: «Οι στημένες φάσεις γίνονται επικίνδυνες όταν οι σέντρες είναι καλές και υπάρχουν ψηλοί, δυνατοί παίκτες μπροστά. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί με τον Ολυμπιακό. Αλλά είμαστε προετοιμασμένοι γι' αυτό. Έχουμε επίσης παίκτες αυτού του επιπέδου. Χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση στην άμυνα από το πρώτο λεπτό, ώστε να διασφαλιστεί η πρόκριση».
Όταν ρωτήθηκε για έναν πιθανό ανταγωνισμό για τη θέση μετά την ανάρρωση του Μαρκ Φλέκεν, ο 34χρονος εξήγησε: «Δεν σκέφτομαι τόσο μακριά. Επικεντρώνομαι σε αυτόν τον αγώνα του Champions League αυτή τη στιγμή και θα ακολουθήσουν πολλά ακόμη σημαντικά καθήκοντα. Απλώς θέλω να βοηθήσω την ομάδα. γι' αυτό είμαι εδώ και εκεί επικεντρώνομαι πλήρως».