Ολυμπιακός: Να τον δικαιώσουν ξανά
Ο Ολυμπιακός παίζει το ματς της χρονιάς (μέχρι το επόμενο στη Γερμανία) και οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχουν ένα πρόσθετο κίνητρο έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στον Ρέντη και μεταξύ άλλων σημαντικών (όπως να υπάρχει ίδια ένταση σε όλους τους αγώνες) είπε στους παίκτες ότι υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη. Από όλους και κυρίως από τον προπονητή τους. Λίγες ώρες αργότερα ανακοινώθηκε η επέκτασή με τον Τσικίνιο, έναν από τους ποδοσφαιριστές που έχει πάντα σε πρώτο πλάνο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, κίνηση που σίγουρα είχε το δικό της νόημα.
Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο δύσκολο φετινό παιχνίδι του μέχρι αυτό της επόμενης εβδομάδας στη Γερμανία. Θα είναι απαιτητικό ματς όπως όλα στο Champions League, αλλά πλέον δεν παίζονται βαθμοί. Προκρίσεις αποφασίζονται. Αυτή η ομάδα είναι μαθημένη σε τέτοιες υπό τον Βάσκο και καλείται για την υπέρβαση κόντρα σε ένα κλαμπ που είναι στη δεκάδα του ranking, με τρομερές δυνατότητες και σε μεγάλη φόρμα.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα παίξουν για το σύλλογο, τον κόσμο, τους εαυτούς τους, εκείνον που τους πληρώνει. Μα πάνω απ' όλα καλούνται να παίξουν για τον προπονητή τους. Αυτόν που τους στηρίζει στα καλά και στα δύσκολα. Στα λάθη τους και στα δικά του.
Όπως και να έρθει το αποτέλεσμα αυτού του πρώτου αγώνα, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βγει από το γήπεδο με την αίσθηση ότι τα έχει δώσει όλα. Ό,τι συνέβη σε κάθε ματς μέχρι τώρα στην κορυφαία διοργάνωση. Και ό,τι πρέπει να συνεχιστεί σε κάθε ματς, έως το τέλος της περιόδου. Όποτε αυτή τελειώσει στην Ευρώπη και μέχρι να τελειώσει στην Ελλάδα.